Gada balva cilvēku ar invaliditāti atbalstam nominācijā - Pakalpojumu nodrošinātājs 2018 
 
27. novembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā norisinājās Tiesībsarga rīkotā konkursa Gada balva cilvēku ar invaliditāti atbalstam laureātu godināšanas ceremonija. Balva ik gadu tiek pasniegta tiem, kuri aizstāv cilvēku ar īpašām vajadzībām tiesības un veicina viņu iekļaušanu sabiedrībā. Īpaši priecājamies un lepojamies ar Jauniešu Pastorālās mājas projektu koordinatores un Daudzfunkcionālais centrs "Solis Augšup" vadītāju Diānu Mekšu, kas individuālajā sniegumā ieguva galveno balvu nominācijā "Pakalpojumu nodrošinātājs".
 
“Pakalpojumu nodrošinātājs” – apbalvojums par cilvēkiem ar invaliditāti pieejamu un daudzveidīgu pakalpojumu attīstību un nodrošināšanu, kuru pasniedza Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētājs Gints Kaminskis. Individuālajā sniegumā galvenā balva – Diānai Mekšai. 
 
 
 
Pastorālās Mājas jauniešu un brīvprātīgo ieguldītais laiks un enerģija ir sniegusi atbalstu ģimenēm ar bērniem ar īpašām vajadzībām un sasniegusi arī plašāku sabiedrības loku, saņemot par to atzinību - galveno balvu nominācijā "Pakalpojumu nodrošinātājs".
 
 
Nepaliec Viens
 
 
Video ©Tiesībsargs
 
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs