Zvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīva
 

Aizlūgums un koncerts „Tu Neesi Viens-2013”


Jau piekto gadu 11.septembrī Rīgā, Sv. Pētera baznīcā notika aizlūgums par cilvēci 21.gadsimtā un koncerts „Tu Neesi Viens". Pasākuma iecere ir vienot cilvēkus Latvijā un ārpus tās robežām aizlūgumā par cilvēci 21. gadsimtā, lai atgādinātu, ka cilvēks nav viens šai pasaulē, jo Dievs vienmēr ir pāri visam un visur klātesošs.
 
Mēs vienā brīdī nespējam izmainīt pasauli, kurā pastāv vardarbība, meli, bet mēs varam mainīt savu attieksmi pret saviem līdzcilvēkiem, daloties savā mīlestībā, ko mums ir dāvājis Dievs tai brīdī, kad mēs vēl tikko parādījāmies mātes klēpī. Jau tad Viņš ielika mūsos savu mīlestību,  ar kuru Viņš vēlas, lai mēs dalītos.

Pasākumu veidoja divas daļas. Pirmajā daļā notika aizlūgums latviešu, franču, angļu un vācu valodās. Lūgšanu vadīja mācītāji: franču valodā Andris Kravalis (Sv.Magdelēnas draudze), angļu valodā Edgars Mažis (Āgenskala baptistu draudze), vācu valodā Ivars Jēkabsons (Krusta draudze). Pirmās daļās ievadā un starp aizlūgumiem skanēja Gregoriāņu dziedājumi Schola Cantorum Riga izpildījumā, diriģenta Guntara Prāņa vadībā.

Pasākuma otrajā daļā notika koncerts. Koncertā piedalījās LSO solists Kalvis Kalniņš, perkusioniste un soliste Annely Arro, Ieva Lapšāne (kokle, flauta un balss) un Aivars Lapšāns (ģitāra un balss) un Rīgas Gospeļkoris Jāņa Maslovska vadībā.. 

Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja ziedot Gaismas internātskolas audzēkņiem sniedzot iespēju audzēkņu dalībai Cirka skolā no 22. septembra līdz 5. oktobrim kopā ar Vācijas Cirka skolu Berlīnē. Kopā tika saziedots 185.71Ls.



Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju
. Var izmantot <<>> taustiņus.

 




Pasākuma video ieraksti pieejami video sadaļā. Ierakstu nodrošināja Projekts Videoatmiņa.




Biedrība Nepaliec Viens



Pasākumu rīko


Biedrība Nepaliec Viens


Pasākumu atbalsta


BildesVideocentrsBildes


McAbols.lvBaznica.orgRDIKSD MB


Bildes ©


Tu Neesi Viens-2012
Tu Neesi Viens-2011
Tu Neesi Viens-2010
Tu Neesi Viens-2009





 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs