TuNeesiViens-2012


Jau ceturto gadu 11.septembrī Rīgā, Sv. Pētera baznīcā notika aizlūgums par cilvēci 21.gadsimtā un koncerts „Tu Neesi Viens". Pasākuma iecere ir vienot cilvēkus Latvijā un ārpus tās robežām aizlūgumā par cilvēci 21. gadsimtā, lai atgādinātu, ka cilvēks nav viens šai pasaulē, jo Dievs vienmēr ir pāri visam un visur klātesošs.
 
Mēs vienā brīdī nespējam izmainīt pasauli, kurā pastāv vardarbība, meli, bet mēs varam mainīt savu attieksmi pret saviem līdzcilvēkiem, daloties savā mīlestībā, ko mums ir dāvājis Dievs tai brīdī, kad mēs vēl tikko parādījāmies mātes klēpī. Jau tad Viņš ielika mūsos savu mīlestību,  ar kuru Viņš vēlas, lai mēs dalītos.

Pasākumu veidoja divas daļas. Pirmajā daļā notika aizlūgums. Lūgšanu vadīja mācītāji: franču valodā Andris Kravalis (Sv.Terēzes draudze), angļu valodā Edgars Mažis (Āgenskala baptistu draudze), vācu valodā Sandis Ratnieks (Doma draudze), latviešu valodā Kārlis Irbe (Jēzus draudze). Pirmās daļās ievadā un starp aizlūgumiem skanēja Gregoriāņu dziedājumi Schola Cantorum Riga izpildījumā, diriģenta Guntara Prāņa vadībā.

Pasākuma otrajā daļā notika koncerts. Koncertā piedalījās mūziķis Valdis Indrišonoks, Gaismas internātskolas jaunieši un Baldones novada domes un Vecumnieku MMS apvienotais jauniešu simfoniskais orķestris "Draugi"Solvitas Lokas un Aigara Dziļuma vadībā. Koncerta noskaņā notika pirmatskaņojums J. Williams skaņdarbam no kinofilmas "Šindlera saraksts". 

Pasākumā apmeklētājiem bija iespēja ziedot Gaismas internātskolas audzēkņiem pretī saņemot viņu īpaši pasākumam darinātos rokdarbus, par kuriem iegūtie līdzekļi 207.16Ls tiks veltīti audzēkņu dalībai Cirka skolas projektā Vācijā.



Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju
. Var izmantot <<>> taustiņus.



Pasākuma video ieraksti pieejami video sadaļā. Ierakstu nodrošināja Projekts Videoatmiņa.




Biedrība Nepaliec Viens

Pasākumu rīkoja


Biedrība Nepaliec Viens Bildēs par Dzīvi




Pasākumu atbalstīja


BildesVideocentrs 
BildesLatvijasRadio logo


McAbols.lvBildesBildesBaznica.orgRDIKSD MB




Bildes ©


Tu Neesi Viens-2011
Tu Neesi Viens-2010
Tu Neesi Viens-2009





 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs