Septembrī Baldones novada domes un Vecumnieku mākslas un mūzikas apvienotais jauniešu simfoniskais orķestris "Draugi" devās uz Luksemburgu un Parīzi, lai atskaņotu klasiskās, latviešu simfoniskās un tautas mūzikas skaņdarbus, iepazīstinot ar to dažādu tautību bērnus un pieaugušos.
Luksemburgā koncerts notika Eiropas skolā, kurā mācās Eiropas Savienības institūciju darbinieku bērni. Koncertu palīdzēja organizēt Luksemburgas latviešu biedrība.
Parīzē koncerts notika Sv. Madelēnas baznīcā, kuru apmeklēja Parīzes iedzīvotāji un viesi. Pastāvīgā pārstāvja UNESCO vietniece, kultūras un goda konsule Elīna Grīnpauka prezentēja jauniešu orķestri koncerta apmeklētājiem. Pateicamies Vecumnieku pagasta padomei par atbalstu.
11.septembrī Sv.Pētera baznīcā apmeklētāji no dažādām pasaules valstīm vienojās pateicībā un aizlūgumā par cilvēci 21.gadsimtā.
2012. gada 6. janvārī Rīgas Dome konkursa "Labā Zvaigzne 2011" nominācīju "Cilvēks - atbalsts" piešķīra vecmātei Elitai Šteinbergai par palīdzību un morālu atbalstu vientuļajām māmiņām, topošajām un esošajām ģimenēm.
Viesošanās mērķis bija kopā ar iemītniekiem radoši un omulīgi pavadīt laiku, lai iepazītu un novērtētu iemītnieku radošās spējas, kā arī kopā svinētu Zvaigznes Dienu. Sociālās aprūpes nams „Stūrīši" nodrošina ilgstošu sociālo aprūpi un sociālo rehabilitāciju cilvēkiem ar garīga rakstura un fiziskiem traucējumiem.

Labā Zvaigzne 2011 JMĢK „Ligzdiņa" līdzveidotājai
2012. gada Zvaigznes dienā, Rīgas Dome Melngalvju namā sumināja konkursa "Labā Zvaigzne 2011" deviņas Rīgas Labās zvaigznes. Nominācīju "Cilvēks - atbalsts" saņēma Jauno māmiņu (Ģimeņu) kluba "Ligzdiņa" līdzveidotāja, vecmāte Elita Šteinberga.

Jauno Māmiņu (Ģimeņu) klubs „Ligzdiņa"
Sadarbībā ar Dienas centru Rīdzene biedrība "Nepaliec Viens" rīko nodarbības topošajiem un esošajiem vecākiem, lai palīdzētu sagatavoties jaunajiem pienākumiem, kas rodas pirms un pēc bērniņa ienākšanas ģimenē. Kluba mērķis ir sniegt atbalstu vīriem, lai veiksmīgāk apzinātu savus jaunos pienākumus un uzdevumus.
 
 
 
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs