Bildes

Jauno māmiņu (ģimeņu) klubs „Ligzdiņa" piedāvā nodarbības topošajiem un esošajiem vecākiem, lai palīdzētu sagatavoties ģimenes dzemdībām un jaunajiem pienākumiem, kas rodas līdz ar bērniņa ienākšanu ģimenē.

Nezināšana un bailes traucē izbaudīt ģimenes dzemdību priekšrocības. Turklāt tās bieži vien ir par iemeslu dažādu ķibeļu un domstarpību gadījumiem, par kuriem var dzirdēt plašsaziņas līdzekļos, kad vecāki nav apmierināti ar vecmāšu vai citu apkalpojošo mediķu darbu.

Tāpēc mūsu mērķis ir sniegt zināšanas, lai palīdzētu veiksmīgi sagaidīt mazuļa piedzimšanu, kas būtu priecīgs notikums kā vecākiem tā arī vecmātēm.

''Ligzdiņa'' ir paplašinājusi savu pakalpojumu ar jaunu nodarbību tematiku, lai palīdzētu arī tēviem labāk apzināties jaunos pienākumus pret bērnu un māmiņu.
 
Nodarbību koncepcija ir kliedēt nezināšanu un satraukumu, kas bieži vien ir traucēklis, lai gaidāmais bērniņš būtu priecīgs un gaidīts notikums. Kad vecāki iegūst papildus iemaņas un zināšanas arī par saviem pienākumiem, tas vieno ģimeni un palielina spēju pārvarēt dažādas ikdienas grūtības.

Nodarbībās aicināti piedalīties abi vecāki vai arī māmiņu kopā ar kādu uzticības personu. Lai piedalītos nodarbībās ir nepieciešams iepriekš pieteikties, piezvanot uz Dienas centru "Rīdzene" tālruni: 67037583 vai sūtot e-pastu





Nodarbības vada sertificētas vecmātes. Dalība nodarbībās un konsultācijas ir par brīvu.


Gaidīsim ciemos!




JMK Ligzdiņa





Grūtnieču pozas pirmajā dzemdību periodā


Bildes   Bildes  Bildes







Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs