Topošo un esošo vecāku skola: JMĢK „Ligzdiņa” nodarbības pirmsdzemdību laikā 2022
 

Topošo un esošo vecāku skola: Jauno Māmiņu (Ģimeņu) klubs „Ligzdiņa" aicina topošos un esošos vecākus piedalīties nodarbībās pirms mazuļa piedzimšanas, lai iedrošinātu un stiprinātu vecāku uzdevumiem, veicinot jaundzimušā/mazuļa drošu un labvēlīgu emocionālo un fizioloģisko attīstību. Nodarbības notiek klātienē Rīgā, Brīvības gatvē 266 un attālināti (online) internetā.

Sniedzot vecākiem nepieciešamo atbalstu - apzināt savus uzdevumus un pienākumus, tā iedrošinot un veicinot veiksmīgāku ģimenes veidošanos, rūpes vienam par otru dažādos bērna attīstības posmos.

Tāpēc atbalsta grupas „Ligzdiņa" nodarbību un konsultāciju mērķis ir iedrošināt vecākus, mazinot satraukumu un neziņu par gaidāmo, lai tie veiksmīgāk pielāgotos jaunajiem apstākļiem,  būt ģimenei vienotākai, palielinot spējas kopā pārvarēt ikdienas grūtības.

Veicinot tēviem, un uzticības personām labāk apzināties savu nozīmi un uzdevumus, tiek sekmēta māmiņas spēja veiksmīgāk funkcionēt, rūpējoties par labvēlīgu un drošu bērna attīstību. 

Nodarbību saturu veido un vada vecmātes, ārsti un sociālais karitatīvais darbinieks. 

Nodarbībās tiek aicināti piedalīties abi vecāki, māmiņa, vai kopā ar uzticības personu. Lai piedalītos nodarbībās, ir nepieciešams iepriekš pieteikties sūtot ziņu uz e-pastu.

Dalība nodarbībās, lasāmviela un konsultācijas ir par brīvu!
 
Ikvienā izziņas procesā svarīgākais ir motivācija un apziņa, ka Tu to spēj!
  
Uzziņām un pieteikšanās tālrunis: +37167037583, +371 29365353 vai e-pasts:  
 

 
 
Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
2 + 8 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs