Skolēni tiek aicināti piedalīties radošā konkursā par Bērnu un Pusaudžu uzticības tālruni 116111
 
 
Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) izsludina konkursu skolēniem, aicinot izstrādāt vizuālo materiālu par Bērnu un pusaudžu uzticības tālruni 116111. Konkursa dalībniekiem ar vizuālās izteiksmes līdzekļiem jāparāda savs priekšstats un asociācijas, kas viņiem saistās ar Bērnu un pusaudžu uzticības tālruni 116111. konkursa darbs var būt gan vides reklāmas makets, gan bukleta vāks, atklātne vai plakāts.
 
Konkurss tiek organizēts, lai vairotu bērnu un jauniešu izpratni par bērnu un pusaudžu uzticības tālruni 116111 un tā piedāvātajiem pakalpojumiem, kā arī akcentētu drošību interneta vidē.
 
Konkursā var piedalīties ikviens vispārizglītojošās vai profesionālās izglītības iestādes skolēns vai audzēknis, sākot no 5. klases. Izmantojot dažādas tehnikas, piemēram, datorgrafika, fotogrāfija, jaukta tehnika u.c autoram ir jāizveido informatīvu, vizuāli pievilcīgu, estētisku un atraktīvu vizuālo materiālu, kurā ir jābūt redzamam uzticības tālruņa numuram 116111.
 
Darbus konkursam ir  jāiesniedz no 2018.gada 7. septembra līdz 5. oktobrim pievienojot informāciju par tā veidošanā izmantotajiem tehniskajiem paņēmieniem.
 
Konkursa darba iesniedzējam ir jāseko inspekcijas kontam vietnē Instagram @bernutiesibas, jāpublicē savā kontā vietnē Instagram pievienojot inspekcijas Instagram kontu @bernutiesibas un tēmturus #vizualais116111, #esidrossinterneta.

Labāko trīs darbu apbalvošana notiks 31. oktobrī, kustības “Draudzīga skola” konferences laikā. Vērtēšanas komisija, pieci Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas pārstāvji pēc saviem ieskatiem var izvēlēties konkursa darbus, kam piešķirt veicināšanas balvas. Balvā - ierīces, kas ļaus pilnveidot un izkopt mākslinieciskās prasmes. Labākais konkursa darbs pilnībā vai daļēji var tikt izmantots bērnu un pusaudžu uzticības tālruņa 116111 informatīvajos materiālos.
 
Atvērt mobilās ierīcēs QR kods
 
 
 
 
Bilde ©
 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
10 + 2 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs