Strazdumuižas neredzīgo ciematā septembrī notiks izglītojoša un atraktīva orientēšanās spēle
 
 
Strazdumuižas neredzīgo ciematā Rīgā, 30.septembrī no pl.10.00-13.30 notiks orientēšanās spēle. Ciematā tiks izvietoti kontrolpunkti ar dažādiem uzdevumiem, gan atjautības, gan kādu mazliet aktīvāku sportiskāku uzdevumu ko būs jāpaveic trīs cilvēku komandā. Ja esi gatavs pavadīt spēli ar aizsietām acīm, iepazīties ar Strazdumuižas ciemata apkārtni un cilvēkiem, arī mazliet padomāt, iegūt balvas, gūt labas emocijas un dot tās arī citiem, tad tiekamies 30.septembrī, Rīgā, Braila ielā 5. Ieteicam ģērbties ērtā apģērbā!
 
Lai piedalītos, ir jāpiesakās līdz 25.septembrim. Piesakoties vienam komandas biedrus atradīsim, galvenais piesakies!
 
Īpašie viesi - Skolēnu mācību uzņēmuma "Safe and Stable" pārstāvji, kuri piedāvā senioru spieķus cilvēkiem ar redzes traucējumiem. Būs iespēja tos izmēģināt!
 
 
Pieteikšanās līdz 25.septembrim rakstot e-pastu uz  vai darbadienās no plkst. 9.00 – 15.30 sazinoties izmantojot tālr. 67532542. Pasākuma laikā var tikt fotogrāfēts vai veikts video ieraksts!
 
Atvērt mobilās ierīcēs QR kods
Pasākumu organizē Latvijas Neredzīgo biedrības Strazdumuižas organizācija sadarbībā ar SIA „Aguacate” un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments Sabiedrības integrācijas programmas atbalstu. 
 
 
 
Bilde ©
 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
8 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs