Bildes

2011. gada 5. janvārī plkst. 18.00 Rīgā, P.Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā, Antonijas ielā 1 notiks Elizabetes Burguā grāmatas „Bioētika visiem" atvēršana. Jaunās grāmatas prezentācijas nosaukums ir „Zinātne bez sirdsapziņas ir tikai posts dvēselei".

Grāmata "Bioētika visiem" ir domāta praktizējošiem vai topošiem medicīnas nozares darbiniekiem, kuriem ir svarīgi saprast jauno tehnoloģiju sniegtos ieguvumus un radītos zaudējumus, kā arī visiem, kam ir svarīga cilvēka dzīvības cieņa, kas interesējas par bioētikas jautājumiem un vēlas darboties sabiedriskajā, ģimenes vai politiskajā jomā. 

Savā grāmatā franču izcelsmes medmāsa Elizabete Burgua talantīgi un pamatoti runā par cilvēka dzīves sākumu un beigām, seksualitāti un attiecībām, kontracepciju, cilvēka apaugļošanas metodēm, ģenētiku un gēnu inženieriju, cilvēka izaicinājumu slimības priekšā, eitanāziju un cieņu pret nāvi.

Pasākumā ar uzrunām piedalīsies Latvijas Onkoloģijas centra Paliatīvās aprūpes nodaļas vadītājs Dr. Vilnis Sosārs, Latvijas kristīgo mediķu apvienības "BALTĀ ZVAIGZNE" valdes priekšsēdētāja Irēna Kondrāte un Vidzemes slimnīcas Dzemdību un ginekoloģijas nodaļas vadītājs Gints Lapiņš.

Grāmatas publikāciju latviešu valodā par aktuālo bioētikas tēmu sagatavoja biedrība "Nepaliec Viens" un Rīgas augstākais reliģijas zinātņu institūts. Grāmatas prezentācijas koordinātors – Edgars Svētiņš Tālr. 29245153

Nokļūt ar sabiedrisko transportu var: izmantojot 1., 19. trolejbusu vai 2., 24. autobusu (līdz pieturai: Medicīnas muzejs).



Gaidīsim ciemos!




Nepaliec Viens






Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
10 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs