Aizlūgums un koncerts "Tu Neesi Viens 2014"
Rīgā, Sv.Pētera baznīcā 11.septembrī aizlūgumā par cilvēci vienojās cilvēki no Latvijas un dažādām pasaules valstīm.
 
Biedrība "Nepaliec Viens" saņem finansiālu atbalstu no Borisa un Ināras Teterevu fonda, lai programmas „Nāc un dari! Tu vari!” ietvaros īstenotu atbalsta grupu topošiem un esošiem vecākiem „Ligzdiņa” Rīgā.
 
Eiropas Ekonomikas zonas (EZF) finanšu instrumenta 2009-2014 programmas "NVO fonds" apakšprogrammā "NVO projektu programma" ietvaros Sabiedrības integrācijas fonda projekts nr.2012.EEZ/PP/1/MEC/064/007. Projekta īstenotājs ir Bāreņu biedrība „Saules bērni" sadarbībā ar partnera organizāciju biedrību „Nepaliec Viens".
 
 
Viesošanās mērķis bija iepriecināt SAC iemītniekus kopā svinot Zvaigznes Dienu. Sociālās aprūpes nams „Stūrīši" nodrošina ilgstošu sociālo aprūpi un sociālo rehabilitāciju cilvēkiem ar garīga rakstura un fiziskiem traucējumiem.
 
Atbalsta grupa „Domubiedri’’ diabēta skartajiem un viņu tuviniekiem
Veiksmīgākai socializācijai un aktivitātēm diabēta risku mazināšanai.
 
Sniegt atbalstu - būt uzklausītam, palīdzot līdzcilvēkiem pārvarēt psiholoģisko un sociālo krīzi.

Jauno Māmiņu (Ģimeņu) klubs „Ligzdiņa"
Sadarbībā ar Dienas centru Rīdzene tiek rīkotas nodarbības topošajiem un esošajiem vecākiem, lai palīdzētu sagatavoties jaunajiem pienākumiem, kas rodas pirms un pēc bērniņa ienākšanas ģimenē. Kluba mērķis ir sniegt atbalstu vīriem, lai veiksmīgāk apzinātu savus jaunos pienākumus un uzdevumus.
 
 
  
 
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs