Ģimenes ar īpašiem bērniem un jauniešiem viesojas Alūksnē
 
 
Vienā no pēdējām vasaras dienām mēs, ģimenes, kurās aug īpašie bērni un jaunieši, kā arī brīvprātīgie, devāmies uz Alūksni, lai ne vien iepazītu pilsētu, bet arī, lai satiktos ar mūsu draugiem no biedrības “Saulstariņi”. Diena izvērtās nudien raiba: atkalsatikšanās prieks, ekskursijas, pārsteigumi.... Vairāk par to, kā gāja, lai stāsta paši izbraukuma dalībnieki!
 
"Alūksnē biju pirmo reizi un biju ļoti pārsteigta, lai neteiktu, ka šokēta. Ekskursijā devos ar zināmu skepsi par ko vēlāk arī atvainojos, jo nebiju gaidījusi, ka Alūksne būs tik skaista, sakopta, tīra un draudzīga ģimenēm. Tāpat biju pārsteigta par augsto tolerances līmeni- mūsu raibajai kompānijai Alūksnē neviens nepievērsa uzmanību, nebija pārmetošu skatienu un aizrādījumu, kad bērns uzvedās savādāk, nekā ir pieņemts. Es izbaudīju skaisto pilsētu, kvalitatīvās ekskursijas, skaistos skatus, mana meitiņa-visas aktīvās atpūtas iespējas. Tāpat bija prieks satikt sen neredzēto Māru un visus viņas Saulstariņus. Paldies Alūksnei par tik siltu uzņemšanu!!!!" (mamma Inese un Kate)

"Alūksnē nebija būts gadus 32. Šī viesošanās Alūksnē paliks siltā atmiņā uz ilgiem, ilgiem gadiem. Noteikti atgriezīsimies šeit kopā ar vīru un otru dēlu,ļoti ceru ka jau nākamvasar, jo šeit ir tik daudz iespēju ģimenēm ar bērniem. "Saulstariņu" vadītāja Māra, viņas dēls Valters, Dainis un visi pārējie jaunie cilvēki ir kļuvuši par tuviem draugiem" (Elīna Augustinoviča un Kristers)
 
“Bija forši. Parasti JPM pasākumos piedalos viena pati, bet šoreiz izbraukumā devāmies visa ģimene kopā, arī mazais brālītis Eduards. Viņam ļoti patika - kuģītis, riteņi, šūpoles, saldumi (nu kā tad tas nepatiks) . Man arī patika un vecākiem arī. Protams, jaunieši bija super - visi runājās , draudzējās, iesaistījās. Bija vērts braukt tos kilometrus no Aizputes uz Alūksni, kaut vai lai satiktu visus un iesaistītu arī Eduardu tur.” (Hanna)

“Satikšanās ar alūksniešiem bija priekpilna un izdevusies. Patika, ka varējām atklāt Alūksni no visām pusēm: izbraucot ar bānīti, kuģīti, velosipēdiem, uzkāpjot skatu tornī un viesojoties Bībeles muzejā un krāšņajā baznīcā. Diena, šķiet, paskrēja nemanot, un domāju, ka daudziem Alūksne būs arī kādu nākamo brīvdienu galamērķis.” (Brigita)
 
Vissirsnīgākais paldies par mīļo un sirsnīgo uzņemšanu biedrībai "Saulstariņi" un jo sevišķi Māra Podkalne!
 
Mūsu izbraukumam pievienojās arī jaunieši no projekta Celsimies un celsim. Paldies Jums liels!!
 
Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.
 
 
Pasākumu projekta "Draudzīgas vides veicināšana ģimeņu ar bērniem ar īpašām vajadzībām" ietvaros finansiāli atbalstīja Sabiedrības integrācijas fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Tiekamies jau pavisam drīz!
 
 
 
Jauniešu Pastorālā Māja
 
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs