Tikšanās ar bērniem ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenēm vasarā 2020
 
  
Draugi, vai Jūs ķerat un tverat vasaru? Neskatoties ne uz ko, tā tomēr ir visnotaļ lieliska, vai ne? Un šovasar mēs piedzīvojām kādu jautru, skaistu, priecīgu un visādi citādi lielisku kopābūšanu - ikgadējo “Satiec īpašu bērnu” vasaras tikšanos! Prieks ir dubults, jo šogad notika nevis viena, bet veselas divas tikšanās - vispirms bērniem un tad jauniešiem.
 
Šoreiz uz pāris dienām kļuvām par detektīviem. Cītīgi sekojām pēdām, eksperimentējām, daudz sportojām, pētījām un mācījāmies strādāt komandā. Un, protams, dejojām, dziedājām, cepām māršmelovus, mazdrusciņ izmirkām un visā visumā dzīvespriecīgi pavadījām laiku. Tā nudien ir liela laime, ka esam viens otram. Paldies Jums, mīļās ģimenes, bērni, jaunieši par kopā būšanu un uzticēšanos.
 
Paldies Jums, dārgie brīvprātīgie, ka bijāt gatavi iesaistīties šajā avantūrā. Paldies par ieguldīto darbu, sirds siltumu un prieku. Jūs esat foršforšfoooorši!
 

Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.

  

 
Sirsnīgu paldies sakām arī mūsu ilggadējiem atbalstītājiem Bonifatiuswerk der deutschen Katholiken un Daudzfunkcionālam centram "Solis Augšup"
 
Paldies, ka pateicoties Jums, mūsu piedzīvojums varēja notikt arī šogad! Tiekamies drīz! Priekā!
 
 
Bilde ©
 
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs