Tikšanās ar bērniem ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenēm Janvārī 2020
 
  
Jauno 2020. gadu mēs, “Satiec īpašu bērnu” saime, iesākām ar pārsteigumu, smieklu, deju un neparastu uzdevumu pilnām svinībām. Iepazinām cirka pasauli un arī paši apguvām visdažādākās prasmes, kas nepieciešamas cirka māksliniekam: mācījāmies no baloniem izlocīt zvērus un citus mošķus, trenējāmies veiklībā akrobātu trasītē, veidojām krāšņas maskas un apguvām neparastus deju soļus. Noslēgumā mūs visus pārsteidza krāšņais burvju mākslinieka Dante Pezzoli šovs. Liels paldies par priekšnesumu! Tas tiešām bija elpu aizraujoši!!!
 
Kā jau ierasts, tikšanās noslēgumā kopīgi baudījām tēju, dalījāmies savos ikdienas priekos un rūpēs un, protams, priecājāmies, ka varam vienkārši būt viens otram līdzās. Mīļās ģimenes, sirsnīgs paldies par prieku, gaišumu un skaisto kopā būšanu! 
Dārgie brīvprātīgie, Jūs esat vienkārši lieliski! Paldies, ka dalāties savos talantos, laikā, sirds siltumā un entuziasmā!
  

Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.

 

Sakām lielu paldies arī Daudzfunkcionālais centrs "Solis Augšup" un Karmela Ekleziālā kustība par palīdzību un sadarbību pasākuma tapšanā!
And of course, we would like to say special thanks to Bonifatiuswerk der deutschen Katholiken for supporting this event! :)

Tiekamies februārī! Lai burvīgi!

 
 
Bilde ©
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs