Tikšanās ar bērniem ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenēm Brunavā 2019
 
 
Mazliet lietaina, visnotaļ darbīga un ļoti, ļoti sirsnīga - tāda bija mūsu sezonas pirmā "Satiec īpašu bērnu" tikšanās 14.septembrī Lobgales muižā Brunavā, kurā tiek apsaimniekots ap 700 hektāriem zemes un nodarbojas gan ar govs, gan aitas piena pārstrādi. Šis bija burvīgs, rudens - ražas svētku, brauciens mūsu jauniešiem un ģimenēm!
 
Tikšanos pavadījām iepazīstot lauku dzīvi Bauskas novada Brunavas pagastā ciemojoties Z/S "Krišjāņi", kurā tiek audzēti vairāki simti liellopu, truši un aitas. Devāmies ekskursijā pa fermu un aitu aplokiem, degustējām mājas saldējumu un sierus, barojām trušus un izskrējāmies pa pļavu ar suņiem, spēlējām spēles un muzicējām. Un pāri visam priecājāmies par atkalsatikšanos, draudzību un ģimeniskumu. :)
 
Īpaši mīļu paldies sakām šīs tikšanās reizes namamātei Z/S "Krišjāņi" saimniecei Ilutai par sirsnīgo un laipno uzņemšanu, kā arī Daudzfunkcionālam centram "Solis Augšu" par sadarbību brauciena organizēšanā.
  

Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.

 
 
Paldies ģimenēm par kopābūšanu, paldies brīvprātīgajiem par sirds siltumu. Jūs esat lieliski! Ar nepacietību gaidām mūsu nākamo tikšanās reizi!
 
 
Jauniešu Pastorālā Māja
 
 
 
Bilde ©
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs