Līdz 2022.gada 30.jūlijam Latvijas pilsoņi ir aicināti balsot, parakstīties par vēlētāju iniciatīvu - likumprojektuGrozījums Latvijas Republikas Satversmē” ģimenes jēdziena nostiprināšanu Satversmes 110.pantā. Likumprojekta anotācija. Iniciatīvas grupa ir Latvijas vīru biedrība
 
Parakstīties var attālināti izmantojot interneta bankas pieslēgumu vai e-parakstu iekš www.latvija.lv/pv 
 
Izsakot atbalstu dabiskas ģimenes vērtībām un parakstu vākšanas kampaņai par ģimenes jēdziena nostiprināšanu Satversmes 110. pantā, klajā laista īpaša Ģimenes himna “Dzīvības pavediens” un tai arī video klips kura operators un video montētājs ir Pēteris Tīss. Dziesmas “Dzīvības pavediens” tapšanā piedalījušies mūziķi Valdis Indrišonoks, Pēteris Upelnieks un Dārta Sedleniece kopā ar savu meitu Emīliju. Stipra ģimene ir Latvijas nākotne – tādu pārliecību pauž viens no dziesmas autoriem Pēteris Upelnieks.
 
“Latvijas vīru biedrības” vadītājs Andars Ignacs uzsver, ka šī himna “satur dziļus konceptus, kas nolasās jebkuram latvietim, kuram ģimene ir bezkompromisu vērtība. “Ticu, ka ir īstais brīdis, kad tā ir tapusi, jo tas ir un būs ka atgādinājums, ka ģimene ir jāizdzīvo un jābauda šodien un par to jādomā nākotnes izteiksmē, nevis jāatstāj novārtā,” tā Andars Ignacs.
 
Plašāk par parakstīšanos www.tubalso.lv Vairāk par ģimeni www.pargimeni.lv/domnica
 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs