Bildes


Ja Jūs vēlaties uzlabot latviešu sarunvalodas prasmes un paskatīties uz ikdienas lietām no cita skatu punkta, tad esat mīļi aicināti piedalīties diskusiju kluba „Vēnī, Vīdī,..." 2012. gada nodarbībās. Ir nepieciešams iepriekš pieteikties. Integrācijas projekta mērķis ir piedāvāt latviešu valodas praktizēšanu un nodrošināt kvalitatīvu, atraktīvu un daudzveidīgu latviešu valodas, kultūras un starpkultūru komunikācijas apguvi, izmantojot aktuālas tēmas, video un audio materiālus, diskusijas un citas inovatīvas metodes valodas apguvē un pielietošanā.

Integrācijas projekta ietvaros tiks organizētas dažādu latviešu valodas prasmju līmeņu diskusiju nodarbības (2x nedēļā, 90min nodarbība, pavisam 32stundas), kuras apmeklēt ir iespējams jebkuram Rīgas pilsētas iedzīvotājam, tai skaitā bezdarbniekiem un sociāli neaizsargāto grupu pārstāvjiem, kā arī maznodrošinātajiem Rīgas iedzīvotājiem.


Piedalīšanās ir par brīvu!


Skatīt Diskusiju klubs „Vēnī, Vīdī,...” lielākā kartē




Nodarbības notiks Dienas centrā „Rīdzene", Rīgā, Ūnijas ielā 49 no aprīļa līdz novembrim. Pirmās grupas nodarbības sāksies 16.aprīlī. Iepriekš nepieciešams pieteikties, tālrunis: +371 67037583.

 
Bildes


Nodarbībām nepieciešamo līdzekļu iegāde tiek finansēta Rīgas domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.



DC Rīdzene








Bilde ©Letonika




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
7 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs