Bildes

Projekts "Lūgšanu nakts", ar konfesiju vadītāju atbalstu, aicina visu draudžu kristiešus organizēt savās draudzēs un mājas grupās vienotu lūgšanu nakti 6. aprīļa plkst. 21.00 līdz 7. aprīļa sev iespējamam laikam. Latvijas Kristīgajā Radio būs īpaša nakts programma ar mācītāju piedalīšanos.


Šajā naktī izdzīvosim — ko tas Kristum nozīmēja pagātnē, atcerēsimies, ko Viņa nāve dod mums šodien un domāsim par to, kas mūs sagaida nākotnē. Ko Jēzus upuris nozīmē personīgi man?

Lieldienu laikā mēs esam aicināti pārdomāt un it kā izdzīvot notikumus, kas risinājās 2000 gadu atpakaļ. Šie notikumi nav tikai vēsture, bet kaut kas tāds, kam ir un būs iespaids uz katru cilvēku personīgi līdz pasaules galam. Kristus ciešanas, nāve un Augšāmcelšanās ir notikumi, kas nepaliek ārpus mums. Tā ir mūsu iespēja pārdomāt Dieva žēlastību un mēģināšana izprast Kristus mīlestības patiesumu. Domājot par Lieldienām, mums jāiedziļinās, ko tas Kristum un man nozīmē pagātnē? Jādomā, ko tas dod man šodien un kas Viņa upura dēļ mani sagaida nākotnē?

Lūgšanu mērķis ir vienota, vienlaicīga lūgšana starp draudzēm un atsevišķiem kristiešiem visā Latvijas zemē

Papildus uzziņām  www.lugsanunakts.lv, vai pa tālruni 29279360.


Vai arī Tu būsi nomodā?




Lugsanunakts.lv









Bilde ©



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
1 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs