×

Kļūda

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but mazas_bildes-2011/MieraPrincis is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Miera Princis - Dieva portrets Bildes
  
Akiana Kramarik ir dzimusi 1994. gadā Mount Morris, Ilinoisas štatā, ASV. Viņas māte ir lietuviete bet tēvs amerikānis. Kad Akianai bija astoņi gadi viņa radīja gleznu "Miera Princis" kurā tika attēlota Dieva seja.

Akiana sāka zīmēt jau no četru gadu vecuma. Viņa runā četrās valodās: lietuviešu, krievu, angļu un arī zīmju valodā. Kad viņai bija četri gadi, dzīvē notika pārmaiņas, kas ģimeni tuvināja tuvāk Dievam. Pēc septiņu gadu vecuma viņa sāka rakstīt dzeju un aforismus. Viņas dzejoļi bieži rodas jau pilnībā pabeigti.

Iedvesmu mākslai un literāriem darbiem viņa saņem no savām vīzijām, sapņiem, vērojot cilvēkus, dabu un Dievu. Viņa vēlas, lai viņas gleznas sniedz cilvēkiem cerību. Katra glezna, lai citiem ir kā iedvesma un Dieva dāvana.

Akianei šobrīd ir 17 gadi un viņai ir vairāk nekā 200 publicēto mākslas un 800 literatūras darbi.

Daudzi no pasaules līderiem, zinātnieki, mediju vadītāji, uzņēmēji un slavenības pazīst Akianes mākslas darbus un pat kolekcionē tos.Viņas solo izstādes ir notikušas muzejos, galerijās, vēstniecībās, privātmājās, universitātēs, institūtos, klosteros, baznīcās, kā arī viesnīcās visā pasaulē.

Akianes meistardarbi ir reta iespēja redzēt vienu no apburošākajiem un noslēpumainākiem darbiem pasaulē.


Spied uz bildes, lai apskatitu bildes
. Var izmantot <<>> taustiņus.
  
{gallery lightbox=boxplus lightbox:thumbs=outside}mazas_bildes-2011/MieraPrincis{/gallery}
 
Šeit var skatīt, kā tapa glezna: www.artakiane.com/painting
Ja vēlaties nopirkt gleznu spiediet šeit: www.akiane.com/store/prince-of-peace.html





Bildes ©Akiana



Komentāri  

0 # E 2011-04-25 12:27
Piekrītu, ticība ir svarīgākā. Māksliniece parāda savu vīziju gleznā un tas ir jauki. Pati glezna arī spēcīgi uzrunā.
Atbildēt
+1 # Lilija 2011-04-24 12:22
Citos avotos tiek stāstīts,ka Kristus bijis neglīts,bet šeit viņš ir skaistulis.Kam ticēt?Galvenais ir viņa būtība,bet pasaulē viņu attēlo tik dažādu.Arī man gribās ticēt,ka labais pieder skaistuma etaloniem, bet dzīvē tā bieži nav.Galvenais ir ticība.
Atbildēt
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs