Tervetes novads

Ir noslēgusies ziedojuma sadale Tērvetes novada - Bukaišu, Augstkalnes un Tērvetes pagastu maznodrošinātajām ģimenēm. 2009. gada nogalē Tērvetes novada domes sociālajam dienestam ziedojām dzīvojamo istabu un virtuves mēbeles - gultas, skapjus, galdus, kumodes, plauktus un datora galdus.

Viesojoties Tērvetes novada domē, lai vienotos par ziedojuma nosacījumiem, gadu mijā atvedām arī jauniešiem flīša jakas, cepures, cimdus un Ziemassvētku rotājumus. Apģērbus saņēma audzēkņi no četrām novada skolām, bet Ziemassvētku rotājumus - novada ģimeņu atbalsta centri.

Mēbeļu ziedojuma nosacījumos priekšroka tika noteikta maznodrošinātām ģimenēm un ģimenēm, kurām dzīves vietu ir skāris nelaimes gadījums, piemēram, ugunsgrēks. Apģērbi ar skolu starpniecību tika izsniegti 36 bērniem, jo tā ir vide, kur skolotāji var redzēt, kāds bērns ierodas skolā un cik atbilstoši sezonai ir apģērbies.

Līdz šī gada jūnijam tika izdalītas gandrīz visas ziedotās mēbeles, kuras saņēma 30 ģimenes. Par dažām mēbelēm, kuras vēl gaida savus īpašniekus, Tērvetes novada iedzīvotājiem ir pieejama informācija, un tās tiks dāvinātas pēc pamatotas vajadzības.

Jūnijā Tērvetes sociālais dienests apciemoja ģimenes, kurām tika dāvinātas mēbeles un ar īpašnieku atļauju tās nobildēja. Dažas no bildēm ir redzamas zemāk.


Spied uz bildes, lai apskatītu bildes. Var izmantot <<>> taustiņus.
 
Ciemos pie ziedojuma saņēmējiem


Mēbeles ar sociālā dienesta starpniecību tika dāvinātas arī ģimenei no Auces, kura cieta ugunsgrēkā šī gada janvārī. Tas tika darīts pēc Auces invalīdu biedrības „Māriņa" vadītājas Māras Hincenbergas lūguma.
 
Pie Māras kundzes mēs viesojāmies arī citkārt un arī saistībā ar palīdzības sniegšanu minētajai ģimenei. Sīkāk par to lasīt šeit.
 
Paldies kompānijai Jysk Linne'n FurnitureBildēs par Dzīvi palīgiem - Anitai Jurēvicai un Tērvetes novada sociālajam dienestam, kas palīdzēja īstenot šo projektu. Ceram, ka arī turpmāk varēsim turpināt iesākto, palīdzēt tur, kur tas ir nepieciešams.
 
 
 
Nepaliec Viens

 



Projekta atbalstītāji

Bildes    Bildes 
 


Bilde ©lv.wikipedia 





Komentāri  

0 # Lilija 2010-08-16 20:46
Patiešām jakas mēbelītes,svētī gs darbs izdarīts.
Atbildēt
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs