Dzīvnieku patversme “Labās mājas” aicina piedalīties pārgājienā un un lielajā talkā
 
 
 
Lai veicinātu Juglas apkaimes un citu Rīgas apkaimju iedzīvotāju iesaisti brīvprātīgajā darbā, 22.aprīlī 11:00 notiks izzinošs pārgājiens no Juglas vidusskolas (pulcēšanās Juglas ielas un Malienas ielas stūrī) līdz talkošanas vietai dzīvnieku patversmē “Labās mājas”, Mežapurva ielā 2. Dalība pasākumos bez maksas.
 
Pārgājiena laikā, apmēram 2 km, iepazīsim daļu no Juglas apkaimes un vēstures – vecākās Latvijas suņu patversmes drupas, bijušās zvēraudzētavas stāstus, jaunās dzīvnieku patversmes teritoriju. Pārgājiena dalībnieku skaits ir ierobežots, priekšroka tiks dota sociālā riska grupu pārstāvjiem, kā daudzbērnu ģimenēm, bezdarbniekiem, mazturīgajiem, senioriem, bāreņiem, invalīdiem.
 
Lai pieteiktos pārgājienam, jāaizpilda anketa http://ej.uz/pargajiens-uz-talku līdz 20.aprīļa 23:59 un jāsagaida apstiprinājuma e-pasts.
 
Pēc pārgājiena varēsiet pievienoties talkai “Labajās mājās” un Juglas mežā. Lielā talka notiks 12:00-16:00, pēc kārtīgi padarītiem darbiem talciniekus pamielosim ar RIMI gardumiem, zupu uz ugunskura, piedāvāsim ekskursiju un mini konkursus.
 
Līdzi jāņem saulains noskaņojums, apņēmība veikt labus darbus un, ja iespējams, kādi darbarīki. Talkas dalībnieku skaits nav ierobežots, gaidīsim visus!
 
Lūdzam aizpildīt šo anketu, lai varam labāk koordinēt veicamo darbu norisi http://ej.uz/labas-majas-liela-talka-2023
 
Rīgas dzīvnieku patversme “Labās mājas” ir suņu un kaķu patversme Rīgā, kas darbojas tikai uz sabiedrības uzticēšanās un ziedojumu pamata.
 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs