RTU Biznesa datu analīzes tehnoloģiju mācību kursa vebinārs par visām Excel iespējām
 
 
 
Vai var iedomāties Ziemassvētkus bez eglītes? Jaunā gada svinības bez radiem? Pirmo gada nedēļu bez Excel Webināra? Protams, ka nē! Šīs ir neatņemamās svētku sastāvdaļas.
 
Arī 2023. gadu sāksim ar izsmeļošu 2 dienu vebināru par visām Excel iespējām. Ja ikdienā lieto Excel, strādā ar datiem vai veido atskaites, tad šīs gada starteris ir obligāts apmeklējumam!
 
Pieslēdzies klāt 02.jan.2023 un 03.jan.2023 no pl.14:30 gada pirmajam un noderīgākajam mācību pasākumam - Bezmaksas Excel Vebināram.
 
Reģistrējies jebkurai dienai vai visām dienām. Saņem failu, kurā seko līdzi piemēriem. Mācies kopā ar mums. Maini 2023. gadu priekš sevis jau no pirmās darba dienas!
 
Apskatīsim un pastāstīsim par pārvietošanos, adresāciju, datumu, teksta, IF funkcijām. Veidosim atskaites ar SUMIF, COUNTIF funkcijām, PivotTable rīku. Apkoposim datus ar Power Query un glabāsim tos Excel tabulās. Mācīsim lietas, kuras 100% nākamajā dienā varēs pielietot darbā. Darīsim to konspektīvi, neatlaidīgi un precīzi. Divās dienās, 6 stundās, pāri par 30 tēmās. 
 
 
 
 
Reģistrācijas saite – https://ej.uz/Excel2023Web
 
Jautājumiem un precizējumiem, droši rakstiet BDAT kursa pasniedzējam Leonardam Budņikam,
 
Mēs esam ~150 jauni un daudzsološi speciālisti + viens samērā jauns pasniedzējs no RTU IEVF mācību kursa Biznesa datu analīzes tehnoloģijas. Visu Rudens semestri cītīgi mācījāmies pamanīt datus uzņēmumā un pārvērst tos par noderīgo informāciju mūsu nākotnes priekšniekiem un kolēģiem. Nebaidies un mācies kopā ar mums.
 
Droši padod tālāk šo ziņu, dalies ar saviem kolēģiem, vadību, ģimeni, draugiem, kursa biedriem un skolas biedriem. Nekad nevari zināt, kura dzīvi var uzlabot ar vienu efektīvu XLOOKUP vai LET funkciju.\
 
Tiekamies gada sākumā!
 
 
BDAT kursa studenti.
 
 
Bilde ©
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs