Par palīdzību un aprūpi Ukraiņu bēgļu mājdzīvniekiem Latvijā 2022 Корисна інформація для жителів України, які приїхали до Латвії з домашніми тваринами
 
  
Visiem zināms, ka uz Latviju atbēgušajiem cilvēkiem šobrīd ir ļoti grūti, ne tikai tādēļ, ka viņi ir bijuši spiesti pamest savas mājas, bet arī tādēļ, ka tagad viņi saskaras ar nezināmo – visapkārt ir daudz informācijas, šī vide viņiem ir sveša, un viņi, neskatoties uz vietējo atbalstu, ir praktiski vieni. Lai palīdzētu viņiem tieši saistībā ar mājdzīvnieku labbūtības jautājumu, ir sagatavotas informatīvas skrejlapas un ieraksti.
 
Корисна інформація для жителів України, які приїхали до Латвії з домашніми тваринами
Що робити? Куди іти? все це ви дізнаєтесь із цих інформаційних буклетів!
Мы пропонуємо вам скористатися можливістю отримати "Стартовий комплект" для вашого домашнього улюбленця, до складу якого входять корм на 20 днів, миски і пакети для собак АБО корм на 20 днів, миску, туалет і наповнювач для кішок!
Звернутися по допомогу українським біженцям в Латвії www.ukraine-latvia.com/uk
 
Ja esat ieradies Latvijā kopa ar mājdzīvnieku:
1. Pèc iespejas äträk uzmeklèjiet tuvako veterinārārstu;
2. Dodieties vizitê pie veterinárársta.
 
Ja dzīvnieks nav vakcinets pret trakumsērgu vai ir bez dzivnieka pases:
  • veterinärärsts bez maksas dzivnieku apskatis, čipos, reģistrēs, vakcinēs;
  • tiks izsniegta dzivnieka pase;
  • dzivniekam bus jaievèro 21 dienas karantina.
Ja neatrodat, nav pieejams veterinärārsts, varat doties uz PetCity Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 31, +371 27776635 vai T/C Akropole, Maskavas ielā 257, +371 27032334.
 
Par palīdzību mājdzīvniekiem drukātā veidā ir pieejamas Vienotajā palīdzības centrā Rīgā Ukrainas iedzīvotājiem, savukārt ar ierakstu fotogrāfijām gan Sofi fonds un partneri dalās sociālajos tīklos, lai pēc iespējas vairāk cilvēku tiktu informēti ne tikai par veicamajiem soļiem pēc ierašanās Latvijā ar savu mājdzīvnieku, bet arī par iespēju saņemt kuponu, kuru var apmainīt pret "Starta komplektu"!
 
Komplektà ietilpst: bariba 20 dienãm, blodinas un maisini izkärnijumiem sunim VAl bariba 20 dienam, kastite, pakaisi un b|odina kakim. Informäcija par komplekta saņemšanu atrodama uz kupona.
 
 
 
Labdarības fonds Sofi
www.sofifonds.lv | www.facebook.com/sofifonds |  
 
Bilde ©  
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
7 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs