Meklējam viesģimenes visā Latvijā ārvalstu skolēniem 2019./ 2020. mācību gadā
 
 
2019.gada augustā Latvijā ieradīsies 32 viesskolēni no 10 pasaules valstīm un AFS starpkultūru apmaiņas trimestra vai gada programmu ietvaros mācīsies vidusskolās Rīgā un visos novados. Lai notiktu veiksmīgāka valodas apguve un jauniešu adaptācija jaunajā vidē, viesskolēni dzīvo viesģimenēs.
 
Tāpēc aicinām pieteikties viesmīlīgās Latvijas ģimenes! Ja jums interesē citas kultūras un valodas, vēlaties paplašināt redzesloku un iegūt starptautiskus kontaktus, parādīt viesbērnam labāko no mūsu ikdienas, paradumiem, tradīcijām, kultūras un būt “otrā ģimene” programmas laikā, gaidām Jūsu pieteikumu, zvanu vai e-pastu.
 

Viesskolēni – viņi ir tik dažādi, ar atšķirīgu pieredzi un paradumiem, bet visi vecumā no 15 līdz 18 gadiem un gatavi pavadīt trīs vai desmit mēnešu Latvijā.

 

Ja Jūsu ģimenē ir brīva gultasvieta, iespēja nodrošināt skolēnu ar ēdināšanu (brokastis, vakariņas), pieņemt viņu kā savu ģimenes locekli un viesvecākiem ir vismaz 25 gadi, kā arī vismaz viens no ģimenes kaut nedaudz prot angļu valodu, aicinām kļūt par AFS viesģimeni un iegūt patiešām neatsveramu pieredzi!

Izlasi:

– Kas ir AFS viesģimene?
– Viesģimenes statusa iegūšanas etapi
– Kā AFS atbalsta viesģimenes?
– Biežāk uzdotie jautājumi par viesģimeņu atlases procesu 

Uzziņām: +371 67280646, 

 

Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
7 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs