No 28.maija līdz 3.jūnijam Latvijā jau septīto reizi starptautiskā projektā “NowWeMOVE” norisināsies Latvijas Veselības nedēļa 2018, kurā iedzīvotāji tiks mudināti piedalīties dažādās veselīgās fiziskajās aktivitātēs. Veselības nedēļā tiek aicināti piedalīties visi iedzīvotāji neatkarīgi no vecuma, dzimuma un sportiskās gatavības. Skolas, pirmsskolas izglītības iestādes, universitātes, sporta skolas, uzņēmumus, nevalstiskās organizācijas, senioru organizācijas utt.. Ierobežojumu nav!

Šī ir lieliska iespēja mudināt visus Latvijas iedzīvotājus būt fiziski aktīviem, jo kā zināms, regulāras fiziskas aktivitātes ir lētākais un efektīvākais veids kā novērst dažādas saslimšanas un uzturēt sevi labā fiziskā formā. Veselības Nedēļa tiek organizēta lai parādītu, ka ir daudzi vienkārši un visiem pieejami veidi, kā ikdienā nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, kas vērstas uz cilvēka veselības uzlabošanu un kopā ar ģimeni un draugiem pavadīt laiku, kopā atpūšoties. 

Piedalīties veselības nedēļā ar savu organizāciju ir ļoti vienkārši: iestādes/organizācijas izvēlas koordinatorus, kas organizēs pasākumus iestādes darbiniekiem Veselības nedēļas ietvaros. 

Aktivitātes var būt visdažādākās: rīta rosmes, stafetes, pārgājieni, nūjošana, visādi sporta veidi – atkarībā no tā, kas patīk visvairāk. Tad jāpaziņo LTSA par plānotām aktivitātēm un pasākumiem Jūsu organizācijā, pilsētā vai ciemā Latvijas Veselības nēdēļā. 
 
Jūsu sniegtā informācija par plānotajiem pasākumiem tiks publicēta arī „MOVE” projekta mājaslapā www.moveweek.eu kā piemērs un idejas citu valstu organizācijām. Aktīvākiem dalībniekiem ir paredzētas nelielas veicināšanas balvas. 
 
MoveWeek 2018: Pieteikšanās aktivitātēm NowWeMOVE Latvijas Veselības nedēļā
 

Pieteikšanās: Katrā pasākuma norises vietā jābūt vismaz 1 kontaktpersonai, kura uztur saziņu ar LTSA pirms pasākuma, visā pasākuma norises laikā, kā arī pēc pasākuma. Informācija par pasākumu jānosūta, izmantojot elektronisko reģistrēšanās anketu, līdz 1. maijam. 

PASĀKUMA NOLIKUMS | PIETEIKT PASĀKUMU | PIETEIKT KONTAKPERSONU (DOC)

Pasākuma norise: Organizatori nodrošina pasākuma dalībnieku un viņu izpildīto aktivitāšu uzskaiti visas nedēļas garumā sekojošā veidā:
- pasākuma dalībnieku skaits,
- katra dalībnieka veikums (kilometri, pievilkšanās reizes, pieveiktie pakāpieni u.c.)
veselības nedēļā*
* - dalībnieks, kurš piedalās vairākās aktivitātēs, tiek katrā aktivitātē uzskaitīts atsevišķi

Lai vienkāršotu pasākuma norisi un uzskaiti, LTSA iesaka organizatoriem piedāvāt iedzīvotājiem aktivitāti „Katram savus kilometrus!”, kuras norisei nepieciešama nomērīta distance ar zināmu garumu, kur iedzīvotāji pārvietojas katrs sev piemērotā veidā (skriešus, soļojot, nūjojot) un trases tiesneši fiksē katra veikto distanci (apļu skaitu).

Pasākumam noslēdzoties: visa informācija par pasākuma norisi un rezultātiem jānosūta LTSA birojam uz e-pastu līdz 11. jūnijam.

Uzziņām sazināties ar LTSA biroju izmantojot e-pastu: vai tālruņus: 67226215, 26895037 (Anastasija). 

Atvērt mobilās ierīcēs QR kods
 
 
 
 
Bilde ©

 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 5 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs