Domubiedri: Par cukura diabēta pacientam veselīgiem saldumiem
 


Diabēta skarto un viņu tuvinieku atbalsta grupa ''Domubiedri'' aicina Tevi uz tikšanos 23.septembrī plkst.10:00, dienas centrā "Rīdzene" Rīgā, Brīvības gatvē 266, 118.telpā par cukura diabēta pacientam veselīgiem saldumiem. Piedalīšanās un konsultācijas ir par brīvu!

Tikšanās reizē noskaidrosim par cukura diabēta pacientiem veselīgiem saldumiem. Sniegsim atbildes un pārrunāsim svarīgos jautājumus. Veiksim glikozes līmeņa ekspres pārbaudi.

Aicināsim pieteikties pētījumā, kurā dalībnieki saņems veselīgus saldumus un teststrēmeles glikozes noteikšanai asinīs, kas palīdzēs izprast, kā glikozes līmenis asinīs mainās pēc našķošanās.

Sniegsim individuālas konsultācijas. Iepazīstināsim arī par gaidāmo Diabēta dienu 2017 “Domubiedru” grupā. Dalībniekiem līdzi nešanai būs iespēja par brīvu saņemt žurnāla “Diabēts un Veselība”.

Atbalsta grupā ‘'Domubiedri'' var piedalīties ikviens, kas ir diabēta skartais vai viņa tuvinieks, saņemt padomus par uzturu un dzīvesveidu, tā  veicinot arī preventīvus pasākumus cukura diabēta risku mazināšanai. 
 

 
Atbalsta grupas pasākumus rīko Rīgas Sociālā dienesta dienas centrs "Rīdzene" sadarbībā ar Latvijas Diabēta asociācija. Papildus uzziņām: tālrunis 29409313 (Gunta) vai sūtīt e-pastu .



DAG Domubiedri 
Atvērt mobilās ierīcēs QR kods
 
 
 
Bilde ©Straitstimes
 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
7 + 2 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs