Jauno Māmiņu (Ģimeņu) Klubs „Ligzdiņa” nodarbības pirmsdzemdību laikā 2017
 

Topošo un esošo vecāku skola: Jauno Māmiņu (Ģimeņu) klubs „Ligzdiņa" aicina topošos un esošos vecākus piedalīties nodarbībās pirms mazuļa piedzimšanas, lai iedrošinātu un stiprinātu vecāku lomai, veicinot jaundzimušā/mazuļa drošu un labvēlīgu emocionālo un fizioloģisko attīstību.

Ģimenes- vecāki, kā pāri, tā arī vienas māmiņas, saņemot nepieciešamo atbalstu un zināšanas par vecāku uzdevumiem un pienākumiem, mazina satraukumu un neziņu par gaidāmo.

Tāpēc atbalsta grupas „Ligzdiņa" nodarbību un individuālo konsultāciju mērķis ir iedrošināt vecākus, lai tie veiksmīgāk pielāgotos jaunajiem apstākļiem, palīdzētu ģimenei kļūt vienotākai, palielinot spējas kopā pārvarēt dažādas ikdienas grūtības.

Veicinot tēviem labāk apzināties savu nozīmi un lomu, tiek sekmēta māmiņas spēja veiksmīgāk funkcionēt, rūpējoties par labvēlīgu un drošu bērna attīstību. 

Nodarbību saturu veido un vada sertificētas vecmātes, ārsti un sociālais karitatīvais darbinieks.

Lai bērna gaidīšana un ienākšana ģimenē būtu priecīgs un izbaudīts notikums, kas iedrošina rūpēties vienam par otru turpmākos bērna dzīves attīstības posmos.

Nodarbībās aicināti piedalīties abi vecāki, vai pēc sievietes izvēles uzticības persona. Lai piedalītos nodarbībās, ir nepieciešams iepriekš pieteikties sūtot ziņu uz e-pastu   
 
 


 

Nodarbības tiek īstenotas sadarbībā ar Rīgas Sociālā dienesta dienas centru "Rīdzene". Dalība nodarbībās, lasāmviela un konsultācijas ir par brīvu!
 
Ikvienā izziņas procesā svarīgākais ir motivācija un apziņa, ka Tu to spēj!
 
Papildus uzziņām tālrunis: 67037583 vai 29365353.
 
 
 

JMĢK Ligzdiņa
Atvērt mobilās ierīcēs QR kods
 
 
 
 
 
 
Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 2 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs