Domubiedri: Rudens rūpes cukura diabēta kontrolē
 


Diabētu pacientu un viņu tuvinieku atbalsta grupa ''Domubiedri'' aicina Tevi piedalīties 01.oktobrī plkst.10:00, dienas centrā "Rīdzene", Brīvības gatvē 237/2 (blakus Vidrižu 3) nodarbībā "Rudens rūpes cukura diabēta kontrolē". Piedalīšanās, konsultācijas un ekspres pārbaudes ir par brīvu.

Pārrunāsim, kā mūsu pēdas tikušas galā ar vasaras darbiem un ceļiem un kā varam tās palutināt. Apspriedīsim diētas aktualitātes rudenī, kad tik daudz kārdinājumu – augļu, bet tik daudz arī iespēju bagātināt ēdienkarti ar dārzeņiem. Iepazīstināsim arī ar jaunumiem diabēta pacientu aprūpē, pasākumiem, kas gaidāmi Pasaules Diabēta dienas laikā, tai skaitā – pasākumiem aptiekās. Veiksim arī cukura līmeņa ekspres pārbaudi.

Atbalsta grupā ‘'Domubiedri'' var piedalīties ikviens, kas ir diabēta skartais vai viņa tuvinieks, saņemt padomus par uzturu un dzīvesveidu, tā  veicinot arī preventīvus pasākumus cukura diabēta risku mazināšanai.

 

Skatīt Brīvības gatve 237/2 lielākā kartē

 
 
Atbalsta grupas pasākumus rīko Latvijas Diabēta asociācija sadarbībā ar Dienas centru „Rīdzene". Papildus uzziņām: tālrunis 29409313 (Gunta) vai sūtīt e-pastu .



DAG Domubiedri 
Atvērt mobilās ierīcēs QR kods
 
  
 
 
Bilde ©clipartkid


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
2 + 8 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs