Rīgā notiks pirmais „Grūtnieču Soļojums” par veselīgu dzīvesveidu 2013


Aicinām visas topošās māmiņas 3.oktobrī plkst. 12.00 Kongresu namā piedalīties pasākumā „Grūtnieču Soļojums", uzsākot īpašu grūtnieču kustību par veselīgu uzturu, dzīvesveidu un jo īpaši kustēšanos svaigā gaisā!

Grūtniecība nepavisam nav slimība, bet, lai tā noritētu veiksmīgi, veselīgs uzturs, dzīvesveids un vitamīni ir vitāli nepieciešami topošās māmiņas un gaidāmā mazuļa veselībai. Arvien vairāk grūtnieču domā par veselīgu dzīvesveidu – pareizu, vitamīniem un minerālvielām bagātu uzturu, kā arī atteikšanos no kaitīgajiem ieradumiem.

Tomēr būtu svarīgi atcerēties, ka, pat ikdienā ēdienkartē iekļaujot vajadzīgos vitamīnus, ir nepieciešams kustēties un uzturēties svaigā gaisā, lai minerālvielas un vitamīni tiktu pārstrādāti un uzņemti organismā. Arī rudens nedrīkst būt šķērslis tam, lai tvertu iespējami daudz svaiga gaisa malku!

Pasākuma programmā:

  • 12.00 Kongresu nama foajē notiks īpašas pārtikas produktu instalācijas atklāšana, uzskatāmi ilustrējot grūtniecei ikdienā nepieciešamo produktu grozu;
  • Pasākumā piedalīsies Latvijas ginekologu asociācijas, vecmāšu asociācijas pārstāves, kā arī uztura speciāliste Liene Sondore;
  • Pēc instalācijas atklāšanas, ikvienai grūtniecei būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus speciālistēm, kā arī apmeklēt īpaši topošajām māmiņām piemērotu kopēju bezmaksas nūjošanas nodarbību, dodoties ārpus Kongresu nama telpām.
 
Pasākums tiek organizēts, sadarbojoties uztura speciālistiem, kā arī Ginekologu un Vecmāšu asociācijām.
 
Lai visas aktīvās topošās māmiņas nodrošinātu ar nepieciešamo ekipējumu, aicinām dalību pasākumā pieteikt iepriekš, līdz 2.oktobrim rakstot uz e-pasta adresi: vai sazinoties ar tālruni: +371 29743923.

 

 

Nepaliec Viens

 






Bilde ©

 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
7 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs