Domubiedri: Vasarīgās rūpes par diabēta kontroli un brūču dziedēšanu
 


Diabēta skarto un viņu tuvinieku atbalsta grupa ''Domubiedri'' aicina Tevi 16.jūnijā plkst.10:00, dienas centrā "Rīdzene" Rīgā, Brīvības gatvē 266, 118.telpā uz tikšanos, lai pārrunātu kā izmantot modernus, profesionālus, vienkārši lietojamus un finansiāli pieejamus brūču dziedēšanas līdzekļus, lai mazas brūcītes nekļūtu par lielu apgrūtinājumu un aktuāliem jautājumiem vasarā. Piedalīšanās un konsultācijas ir par brīvu!

Pārrunāsim par vasarā aktuāliem jautājumiem, kā hipoglikēmija, insulīna un teststrēmeļu uzglabāšana, ceļošana, “diabēta brīvdienas”, kārdinošais saldējums un citām aktualitātēm.

Veiksim ekspress cukura līmeņa pārbaudes. Dalībnieki līdzi nešanai saņems lasāmvielā jauno žurnālu “Diabēts un Veselība” latviešu un krievu valodās par brīvu!

Atbalsta grupas ‘'Domubiedri'' darbība ir vērsta, lai diabēta skartie un viņu tuvinieki saņemtu papildus atbalstu un apmācības, palielinātu pieejamību nozīmīgai palīdzībai, veicinātu socializāciju un preventīvas aktivitātes cukura diabēta riska mazināšanai. 
 
 
Atbalsta grupas pasākumus rīko Rīgas Sociālā dienesta dienas centrs "Rīdzene" sadarbībā ar Latvijas Diabēta asociāciju
 
Papildus uzziņām: tālrunis 29409313 (Gunta) vai sūtīt e-pastu .
Atvērt mobilās ierīcēs QR kods
 
 
 

DAG Domubiedri 
 
 
Bilde ©silasholst
 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
6 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs