Nometne jauniešiem ar īpašām vajadzībām 2021
 
 
Jūlija sākumā mēs, Jauniešu Pastorālās Mājas brīvprātīgie kopā ar jauniešiem, kas apmeklē Daudzfunkcionālo centru "Solis Augšup", pavadījām pāris dienas kopā. Saule karsēja, tomēr kopābūšanas un atkalsatikšanās prieku tas nemazināja. Šogad nometnē izvēlējāmies pastiprināti runāt par emocijām, kādas tās ir, kā tās pazīt, kā rīkoties izaicinošās situācijās. Aicinājām jauniešus diskutēt, dalīties savā pieredzē, kopīgi veidojām un analizējām skečus, pildījām dažādus uzdevumus. Protams, neiztika arī bez izbraukumiem, peldēšanās, muzicēšanas, dejām un smiekliem!

Šīs nudien bija draudzības un prieka caurstrāvotas dienas! Paldies Jums dārgie jaunieši par tik foršo laiku kopā! Paldies Jums lieliskie brīvprātīgie par Jūsu klātbūtni, radošumu un sirdssiltumu!
 
Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.
 
Vēlamies īpašu paldies teikt psiholoģei Daina Zurilo par nodarbības vadīšanu jauniešiem, Lantes Muižas saimniekiem par viesmīlīgo uzņemšanu, Daudzfunkcionālais centrs "Solis Augšup" par atbalstu un Master Foto par iespēju iemūžināt skaistākos nometnes mirkļus fotogrāfijās!

Lai mums visiem skaista un priecīga vasaras otrā puse!
 
Nometne tiek rīkota projekta "Bērnu ar AST stāsti" ietvaros, ko finansē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.
 
 
Jauniešu Pastorālā Māja
Bilde ©
 
 
Privacy Policy | Sitemap