Nometne bērniem ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenēm 2021
 
 
Jūlija sākumā ļoti ģimeniskā un sirsnīgā gaisotnē norisinājās nu jau par ikgadēju tradīciju kļuvusī nometne bērniem ar īpašām vajadzībām. Caur dažādiem āķīgiem uzdevumiem, jautrām spēlēm un kopīgām aktivitātēm mēs, brīvprātīgie jaunieši, kopā ar bērniem un viņu vecākiem iepazinām krāsaino un košo brīnumu pasauli. Kā izrādās, brīnumi nemaz nav tālu jāmeklē. Tie vien jāmācās saskatīt- mūsu ģimenes, draugi, mēs paši un mūsu kopābūšana!

Mēs esam laimīgi un pateicīgi, ka varējām būt kopā un priecāties par katru, katru, katru! Paldies Jums, dārgās ģimenes, par skaisto kopābūšanu! Paldies Jums, mīļie brīvprātigie, par sirds siltumu. 
 
Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.
 
Sakām paldies visām ģimenēm, draugiem un atbalstītājiem bez kuru iesaistes šis brīnumu pilnais notikums nebūtu bijis iespējams. Īpašu paldies vēlamies teikt burvju māksliniekam Dante Pecolli par brīnumu šovu, BULKA par gardo ēdināšanu un Daudzfunkcionālajam centram "Solis augšup" par atbalstu.
 
Kopīgi arī aktīvi un radoši darbojāmies. Prezentējam Jums pavisam nelielu ieskatu mūsu kopdarbā. Šī dziesma, ko kopā ar jauniešiem radījām un vēlāk arī ierakstījām ir stāsts par mums: par skaistiem cilvēkiem, skaistiem stāstiem un skaistām draudzībām! 
 
 
Īpašs paldies Radio Marija Latvija par laipno uzņemšanu savās telpās, kā arī mūsu brīvprātīgajai Katrīna Andersone par nometnes himnas radīšanu un mūsu raibā ansambļa vadīšanu!
 
Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.
 
 
Bilde ©
 
 
Privacy Policy | Sitemap