Nometne bērniem ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenēm Jūrmalā 2019
 
 
No 17. līdz 21. jūnijam Jūrmalā norisinājās nu jau ikgadējā tikšanās - nometne ģimenēm, kurās aug bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām. Nometne bija veltīta kosmosa tēmai, tāpēc kopā ar bērniem un jauniešiem daudz pētījām, eksperimentējām un mācījāmies par saules sistēmas planētām, zvaigznēm un galaktikām.
 
Tā kā šogad tikšanās norisinājās Dzintaros, daudz laika pavadījām arī pie jūras (laika apstākļi šajās dienās mūs ļoti lutināja), devāmies ekskursijā uz "Baskāju taku", apciemojām Tukumu (liels paldies priesterim Aleksandram Stepanovam par viesmīlību), izstaigājām kinopilsētiņu "Cinevilla", cepām latviski itāliskas picas, mācījāmies gatavot īstu suši... Sarakstu varētu turpināt vēl un vēl.
 
Īsā laikā paguvām piedzīvot patiešām daudz. Tās nudien bija prieka, piedzīvojumu un foršas kopābūšanas caurstrāvotas dienas pašā vasaras pilnbriedā.
 
Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.
 
 
Sakām paldies visām ģimenēm, Jauniešu Pastorālās mājas jauniešiem un brīvprātīgajiem, kas piedalījās mūsu kosmiskajā vasaras piedzīvojumā! Jūs esat vienkārši lieliski!

Visi šie piedzīvojumi un kopābūšana nebūtu iespējama bez mūsu draugu un atbalstītāju palīdzības. Īpaši lielu paldies sakām Bonifatiuswerk, Marko Kolombo, Z/S Ozoli-eko, Natālijas Sprudzānes ģimenei un daudzfunkcionālajam centram "Solis augšup"

Uz tikšanos nākamgad!
 
 
Jauniešu Pastorālā Māja
 
 
Bilde ©
 
Privacy Policy | Sitemap