Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Bildes

Ir noslēdzies labdarības projekts ''Ziemassvētki Tev un Man 2010''. Projekta mērķis bija iegūt līdzekļus Talsu novada mazturīgo ģimeņu, pirmskolu iestāžu un skolu mazāko klašu audzēkņu brīvpusdienām 2011. gadam, pārdodot Ziemassvētku apsveikumu atklātnes Jāņa Rozes grāmatnīcās un Zvaigznes grāmatnīcā Talsos.
Projektu īstenoja Biedrība ''Nepaliec Viens'' un portāls ''Bildēs par Dzīvi...''. Projektā iesaistījās Bukaišu (Tērvetes novads) bērnu pieskatīšanas mājas jaunieši un Bolderājas (Rīga) mūzikas un mākslas skolas audzēkņi, kuri veltīja savus zīmējumus projekta īstenošanai.

Projekts tika īstenots vairākos etapos no 2010. gada vasaras. Vispirms jauniešu zīmējumi tika sagatavoti, lai varētu drukāt atklātnēs. Otrajā etapā tika drukātas atklātnes un iesaiņotas vāciņos ar aploksni. Trešajā etapā atklātnes tika izvietotas Jāņa Rozes grāmatnīcās visā Latvijā un Zvaigznes grāmatnīcā Talsos.

Šogad janvārī tika pārtraukta atklātņu pārdošana. Tālāk sekoja priekšpēdējais etaps, proti, no tirdzniecības vietām iegūto līdzekļu un atlikušo atklātņu apkopošana. Apkopojot datus, secinājām, ka 2010. gada Ziemassvētku laikā tika pārdotas 1248 atklātnes. Vienas atklātnes mazumtirdzniecības cena veikalos bija 0.50Ls ar nodokli.

Paralēli minētajiem darbiem biedrība ''Nepaliec Viens'' konsultējās ar Talsu sociālā dienesta vadītāju Daci Upleju un viņas vietnieci Evu Šķuburi, lai apzinātu bērnus, kuriem nepieciešama palīdzība Talsos, Ārlavas, Lībagu, Laucienes, Īves, Lubes, Valdgales, Virbu, Balgales un Laidzes pagastos.

Biedrība "Nepaliec Viens" jūnijā saskaņoja ziedojuma līgumu ar Talsu novada pašvaldību par ziedojuma summu 536.00Ls un 3000 apsveikuma atklātnēm, kuras pašvaldība vēlāk varētu izmantot ziedojumu piesaistei pirmskolu iestāžu un skolu mazāko klašu audzēkņu brīvpusdienu nodrošināšanai.

Biedrība "Nepaliec Viens" 12.augustā, viesojoties Talsu novada pašvaldībā, parakstīja ziedojuma līgumu. Notika tikšanās ar Talsu novada pašvaldības priekšsēdētāju Miervaldi Krotovu un Talsu sociālā dienesta vadītāju Daci Upleju.

Tikšanās laikā tika akcentēts tas, kādēļ projekts tika rīkots, proti, ģimenē, kurā bērns apmeklē pirmskolas izglītības iestādi, vecāki nav spējīgi samaksāt par pusdienām. Tādēļ bērns kopā ar citiem bērniem nevar apmeklēt pusdienas. Tas ir pazemojoši, pie tam daudzos gadījumos ēdienreizē saņemtais siltais ēdiens mācību iestādē viņam dienā ir vienīgais. To apstiprināja arī Krotova kungs.

Aicinām arī Jūs atbalstīt iesākto, iegādājoties Ziemassvētku apsveikuma atklātnes ''Ziemassvētki Tev un Man'', tādējādi sniedzot iespēju pēc iespējas vairāk bērniem saņemt siltas pusdienas. Par šo iespēju lūdzam sazināties ar Talsu Sociālo dienestu, tālrunis: 63232126.

Papildus uzziņām par projektu, lūdzam izmantot e-pastu: .
Projektu rīkoja



Bildes  

Bildes



Projektu atbalstīja


Bildes

Bildes
Bildes




Paldies sakām arī....

Blldes
Bildes
Bildes
Bildes
 


Bildes
Bildes
MediaAlliance_Logo_2009








 
Privacy Policy | Sitemap