Bērni un jaunieši izzinošā ekskursijā Kurzemē kopā ar savām ģimenēm
 
 
Vai ticat, ka draudzīga kopā būšana spēj izkliedēt mākoņus? Mēs varam droši teikt - jā! Šī lietainā diena bija piepildīta līdz malām!
 
Sākām ar pirmo Eiropā Latvijas Ceļu Muzejs Šlokenbekas Muižā - laipna sagaidīšana, interesanti eksponāti, aizraujošs stāsts un it kā nokļūsti laika mašīnā, un pilnīgi bezmaksas.
 
Engures evaņģēliski luteriskā draudze - pietika ar vienu telefona zvanu, lai tiktu sarunāta un atnāktu netālu dzīvojoša Martas tante un atvērtu mums durvis, lai varam aplūkot baznīcu no iekšpuses. Paldies par viesmīlību un stāstu par šo vienu no retajām senajām koka baznīcām Latvijā!
 
Braucot uz Kolku pa ceļam apmeklējām Mērsraga bāku un vērojām, cik dažāds ir krasts - vietām akmeņains, vietām baltās smiltis, vietām zāle kā pie ezera.
 
Kolkas rags, vējš, brīžiem lietus, prieks, viļņi, brīvības sajūta... Ceļā uz mājām atziņas par redzēto un dzīvā mūzika Agņa Vanaga izpildījumā

Paldies šoferim Mārtiņam Cīrulim no Kurbads Ledus Halle par pacietīgu mūs vizināšanu un katram braucējam par kopā būšanu!
 
Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.
 
 
Brauciens notika Brīvā laika grupu nodarbību ietvaros. Projekts tiek finansēts A/S “Latvijas valsts meži” sociālās palīdzības programmas ietvaros, ko administrē Fonds Ziedot.lv
 
 
Daudzfunkcionālais centrs "Solis Augšup"
 
 
 
 
 
Privacy Policy | Sitemap