Biedrība “Nepaliec Viens” iegūs If Drošības fonda finansējumu durvīm ar kodu

 
 
Biedrība “Nepaliec Viens” ir kļuvusi par vienu no trim If Drošības fonda projektu konkursa uzvarētājām, iegūstot līdzekļus durvju ierīkošanai ar kodu biedrības dienas centra “Solis Augšup” telpās.
 
Biedrība, kura ar savu darbību veicina sociālo līdzdarbību un sniedz atbalstu cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, 2018. gada janvārī, Rīgā, Mārupes ielā atvērs dienas centru bērniem un jauniešiem ar autismu. Tā kā šie bērni slikti orientējas apkārtējā vidē un var viegli noklīst, turklāt daudzi no viņiem nerunā un nevar lūgt palīdzību, ja gadās apmaldīties, dienas centram ir nepieciešams uzstādīt drošības durvis ar kodu. Par If Drošības fonda projektu konkursā iegūtajiem līdzekļiem uzstādītās durvis sniegs drošības sajūtu ikvienam centra klientam – sargās bērnus un neļaus tiem noklīst, kā arī liegs iespēju telpās iekļūt nepiederošām personām.
 
Šogad If Drošības fonda projektu konkursā tika iesūtīti 63 projekti, bet fināla balsošanā iekļuva 14 no tiem. Cīņa par pirmajām trim vietām visaktīvāk norisinājās starp četriem projektu iesniedzējiem un skaidru līderu nebija līdz pat pēdējai balsošanas dienai, kad līdz ar biedrību “Nepaliec Viens” par uzvarētājiem kļuva arī Jaunjelgavas pirmsskolas izglītības iestāde „Atvasīte” un biedrības “Brāļu draudze” Kristiāna Dāvida pamatskola "Kalna skola”.
 

Uzziņām: Elīna Ose, If Apdrošināšanas Ārējās komunikācijas vadītāja. Tālr. 67094870, e-pasts:

 
 
Pateicamies līdzcilvēkiem un IF Drošība par atbalstu!

 

 
Privacy Policy | Sitemap