Sports visiem! - sportisks pasākums bērniem ar autiska spektra traucējumiem 
 
 
29.janvārī notika pasākums "Sports visiem!" kurā piedalījās 12 ģimenes ar bērniem ar autiska spektra traucējumiem un viņiem palīdzēja 15 brīvprātīgie no Jauniešu Pastorālās mājas, Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmijas un jaunieši no Vācijas un Indijas. Pasākums tapa sadarbībā ar Caritas Latvija - pateicoties ziedojumiem, kas tika savākti 2016.gada vasarā Dzegužkalnā J.Hartla konferences laikā un Adventa labdarības tidziņā.
 
Jaunieši bija sagatavojuši 13 stacijas ar sporta elementiem un atjautības uzdevumiem. Stacijas bija piemērotas dažādā līmeņa spējām. Vienam dalībniekam labāk veicās florbola piespēlēs, citam metot bumbu basketbola grozā, visiem patika futbola stacija ar lielām botām un stacija ar vingrošanas riņķiem un krāsainiem korķiem. 
 
Matīss (12 gadi) vēlējās iepriecināt draugus un pats bija izveidojis golfa spēles šķēršļu joslu.
 
Pēc aktivitātēm jaunieši dalījās, ka bija prieks redzēt, cik bērni ir atvērti un gatavi darboties. Pasākuma beigās dalībnieki pelnīti saņēma īstas medaļas, kuras sagādāja viena no dalībnieku ģimenēm - paldies Elīnai Augustinovičai. 
 
Gan bērni gan mēs, brīvprātīgie saņēmām pozitīvu noskaņojumu un iedrošinājumu, lai rīkotu nākošo sporta pasķaumu maijā.
 
Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.
 
Paldies katram, kas atrada laiku, lai iepriecinātu bērnus! Paldies ģimenēm par uzticēšanos un kopā pavadīto laiku!  Paldies ziedotājiem!
 
Tiekamies sporta piknikā maijā! 
 
 
Jauniešu Pastorālā Māja
 
 
 
Bilde ©
 
Privacy Policy | Sitemap