Bildes

Biznesa augstskolas „Turība" sabiedrisko attiecību maģistrantūras studenti sadarbībā ar Dzīvnieku aizsardzības biedrību „Tutti Palīdzība dzīvniekiem" ir radījuši jaunas mājas cilvēka labākajam draugam.

Labdarības projekta laikā Rīgas Amatniecības vidusskolas skolēni izgatavoja 12 jaunas, siltinātas suņubūdas, kuras tika nogādātas dzīvnieku patversmēm. Rīgas dzīvnieku patversme Līčos tika pie 2 jaunām būdiņām, uz Cēsu patversmi aizceļoja 3, Ogres patversmes iemītnieki tika pie 2 jaunām būdām, Slokas dzīvnieku patversmei tika aizvestas 3 un Jelgavas dzīvnieku patversme saņēma 2 jaunas, siltinātas suņubūdas. Savukārt ar Rīgas 68. vidusskolas skolēniem devāmies uz Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmi Līčos, kur siltinājām jau esošās suņubūdas.

Paldies visiem tiem, bez kuru palīdzības šis projekts nevarētu notikt. Paldies SIA Paroc par uzdāvināto akmens vati būdu siltinājumam, paldies Rīgas Amatniecības vidusskolas un Rīgas 68. vidusskolas skolēniem un viņu skolotājiem. Un liels paldies visiem tiem, kuri ziedoja savu naudiņu un aicināja arī citus atbalstīt mūsu projektu. Pateicoties Jums 12 suņi varēs sagaidīt auksto ziemu savā jaunajā, siltajā būdā.

Akcijas laikā saziedoto naudas līdzekļu (691.86Ls) izlietojuma pilnu atskaiti varat skatīt mājas lapā www.tutti.lv.

Katru dienu dzīvnieku patversmēs nonāk pamestie suņi un kaķi, kuri pēkšņi kādam ir kļuvuši par traucēkli. Gan studenti, gan dzīvnieku aizsardzības biedrības biedri lūdz pārdomāti pieņemt lēmumu par dzīvnieka iegādi un neaizmirst mūžseno patiesību: „mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām".






Aicinām palīdzēt dzīvnieku patversmju suņiem sagādāt siltas ziemas mājiņas




Bilde ©





Šeit komentāri ir liegti. Jaunus komentārus pievienot vairs nevar.

Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
7 + 8 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs