Bildes

Tuvojas aukstā ziema, tāpēc Biznesa augstskolas „Turība" sabiedrisko attiecību fakultātes studenti sadarbībā ar dzīvnieku aizsardzības biedrību „Tutti Palīdzība dzīvniekiem", Rīgas amatniecības vidusskolu un Slokas pamatskolu, organizē labdarības akciju „Palīdzi draugam tikt pie siltām mājām!".

Akcijas laikā Rīgas amatniecības vidusskola un Slokas pamatskola izgatavos 35 siltinātas suņubūdas un uzdāvinās tās Slokas, Ogres, Cēsu, Jelgavas dzīvnieku patversmēm, kā arī Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmei Līčos.

Vienas būdas izmaksas ir Ls 25,-. Lai jaukais pasākums izdotos, lūdzam atbalstīt projektu, ziedojot šim mērķim! Palīdzēsim patversmju suņiem sagaidīt bargo ziemu siltos mitekļos!

Līdzekļu vākšanas akcija ilgs no 11.oktobra līdz 24.oktobrim. Pēc tam tiks izgatavotas suņiem būdiņas, kuras ir plānotas būvēt Līčos līdz šā gada novembra vidum. 

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "TUTTI Palīdzība Dzīvniekiem" būs pateicīgi arī par materiāliem, kuri noderētu suņu būdu izgatavošanai.


Dzīvnieku aizsardzības biedrības rekvizīti:

Dzīvnieku aizsardzības biedrība
"TUTTI Palīdzība Dzīvniekiem"
Reģistrācijas.nr.40008159739
Juridiskā adrese: Nīcgales iela 16-28, Rīga, LV-1035
AS Swedbank, konts LV30HABA0551028417276
Mērķis: „Suņu būdām"



Zemāk redzamās skrejlapas ir iespējams apskatīt spiežot uz tām un saglabāt, lai izmantotu tālāk izplatīšanai.


Lai saglabātu, spied uz augšējās bildītes ar peles labo pogu! Lai saglabātu, spied uz augšējās bildītes ar peles labo pogu!



Papildus uzziņām e-pasts: , tālrunis 29667448 (Kristīne) vai www.tutti.lv






Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
1 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs