Bildes

Žosefinas zīmējums un vēstule ir starp 20 labākiem radošo darbu konkursa "Es gribu jums pateikt..." autoru darbiem, kuri tiek publicēti Bildēs par Dzīvi. Konkursa mērķis bija veicināt atkarību profilakses aktivitātes, aicinot bērnus un jauniešus ar radošo darbu palīdzību izteikt savas domas saistībā ar atkarības vielām un to lietošanu. Konkursam tika iesniegti 146 darbi no 24 Rīgas skolām. Konkursu rīkoja RD LD veselības pārvaldes sabiedriskās veselības veicināšanas un profilakses nodaļa.


Žosefina Sedanova 3.b.klase


Dārgie, mani vecāki, es gribu jums pateikt, lai jūs nelietojas atkarību izraisošas vielas. Tādas kā alkohols, narkotikas un cigaretes. Es negribu lai jūsu veselība sabojājas.

Vectētiņ! Es gribu lai tu būtu vesels. Tāpēc lūdzu nesmēķē! Es zinu, ka būs grūti, bet savas veselības dēļ, atmet nesmēķēšanu.

Dārgais tēti! Es gribu lai tava datoratkarība pazūd un tu vairs nespēlēt spēli „Varonis".
Mammu, tu esi malacis! Tu nesmēķē un arī nelieto alkoholu, bet daudz laika pavadi pie televizora. Es gribu tev novēlēt to darīt tikai vienu stundu trīsdesmit minūtes dienā. Ja viss būs tā, kā es uzrakstīju, tad mana ģimene dzīvos bez nevienas atkarības.

 

Žosefina Sedanova



Radošo darbu konkurss „Es gribu jums pateikt..."




Bilde ©narcomania.lv






Šeit komentāri ir liegti. Jaunus komentārus pievienot vairs nevar.

 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs