Regbija Klubs "Fēnikss"
 
 
Katram ir savas kalnu virsotnes, daudzas, mazas un lielas, kuras izdodas sasniegt vai citreiz esam spiesti atlikt virsotnes sasniegšanu uz kādu laiku, bet sapnis par uzkāpšanu tajā paliek. Šeit ir veiksmīgs stāsts par dāvātu iespēju un prieku par paveikto.
 
Dažus mēnešus atpakaļ pie mums centrā viesojās Peteris Skudra, parādījām centriņu un pastāstījām arī par sublimētās apdrukas darbnīcu un ieceri mācīties apdrukas arodu. Pēc neilga laika saņēmām no Regbija Klubs "Fēnikss", kurā spēlē Pēteris, mūsu pirmo lielo pasūtījumu - izdomāt dizainu un apdrukāt 40 T-kreklus viņu braucienam uz treniņu nometni Zaragosā, Spānijā.
 
Pateicoties šim pasūtījumam, sākās mūsu jauna kalna virsotnes sasniegšana. Mācījāmies, mēģinājām, kļūdījāmies, adrukājām, bēdājāmies, priecājāmies... daudz darba paveicām un daudz emociju piedzīvojām.
 
Pa to laiku regbija komanda trenējās "sava kalna uzkāpšanai". Ar interesi vērojām viņu postus par braucienu, treniņiem un spēlēm. Bija uzvaras un bija zaudējumi. Arī viņiem viņu kalns bija uzdrošinājums un laba pieredze. Mūsu krekli tika uzdāvināti arī Spāņu regbija komandai.
   
 
Paldies, Fēnikss, par uzticēšanos un dāvāto pieredzi!
Paldies Vincents Tabors, Anita Sosnare un centriņa jauniešiem par paveikto darbu!
 
  
 
 Bilde © 
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs