Veselā miesā vesels gars! Jauniešu Pagalmā par fizisko veselību un mentālo labsajūtu
 
 
Oktobra vidū pavadījām kopā neaizmirstamu nedēļas nogali, kuras laikā iemācījāmies daudz jauna par fiziskās veselības saistību ar mentālo labsajūtu. Veselā miesā vesels gars! 
 
Nodarbībā par veselīgu uzturu dalībniekiem bija iespēja uzzināt vairāk par uzturvielu grupām, sabalansētām maltītēm, kā arī dalīties ar veselīgu uzkodu idejām. Nodarbības beigās katram bija iespēja izgatavot savu veselīga uztura šķīvi, kā arī kopīgi pagatavot veselīgas vakariņas - burito.
 
Otrās dienas praktiskajā nodarbībā par ķermeņa apzināšanos dalībniekiem bija iespēja uz brīdi norimt, ieklausoties sevī un savā ķermenī. Nedēļas nogali noslēdzām ar relaksējošu aktivitāti - ķeburošanu jeb "doodling".
 
Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.
 
 
Paldies visiem, kas iesaistījās, lai šī nedēļas nogale notiktu, īpašs paldies Kristai un Aivai par nedēļas nogales organizēšanu, Brigitai par veselīga uztura meistarklasi un topošajai deju kustību terapeitei Paulai par ķermeņa apzināšanās nodarbību!
 
Tāpat Paldies Dacei par burito meistarklasi, Katrīnai par ķeburošanas aktivitāti un Vigo par bildēm! Paldies Centrs "Atver durvis Betānijā" par iespēju nakšņot!
 
 
Projektu #sASTopiSevi finansē Eiropas Solidaritātes korpuss.
 
 
Jauniešu kustība "Pagalms" 
 Bilde © 
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs