Domubiedri: Kas īsti ietilpst
 


Diabēta skarto un viņu tuvinieku atbalsta grupa ''Domubiedri'' aicina Tevi piedalīties 27.maijā plkst.10:00, dienas centrā "Rīdzene", Rīgā, Brīvības gatvē 266, 118.telpā nodarbībā "Kas īsti ietilpst "Stipro kaulu komplektā" (kalcijs, D vitamīns...)? Piedalīšanās un konsultācijas ir par brīvu!

Ārste endokrinoloģe Maija Mukāne skaidros, kā neapjukt aptiekā, kur plauktos rindojas tik daudz un dažādi kalcija un D vitamīna preparāti, kā arī citi medikamenti un uztura bagātinātāji “stipriem kauliem”.

Atbildēsim uz aktuāliem jautājumiem, piemēram, vai visu nosaka tikai devas lielums? Vai ir labāks austeru, haizivju, olu čaumalu vai cits kalcijs? Un vai tiešām D vitamīns ir jālieto pilnīgi visiem? 

Veiksim cukura līmeņa ekspres pārbaudi. Sniegsim individuālas konsultācijas.

Nodarbības dalībniekiem līdzi nešanai būs iespēja par brīvu saņemt žurnāla “Diabēts un Veselība” jauno, 2017.gada pavasara numuru!

Atbalsta grupā ‘'Domubiedri'' var piedalīties ikviens, kas ir diabēta skartais vai viņa tuvinieks, saņemt padomus par uzturu un dzīvesveidu, tā  veicinot arī preventīvus pasākumus cukura diabēta risku mazināšanai. 
 

 
Atbalsta grupas pasākumus rīko Rīgas Sociālā dienesta dienas centrs "Rīdzene" sadarbībā ar Latvijas Diabēta asociācija. Papildus uzziņām: tālrunis 29409313 (Gunta) vai sūtīt e-pastu .



DAG Domubiedri 
Atvērt mobilās ierīcēs QR kods
 
 
 
Bilde ©Inside Tracker's
 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
6 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs