Pasaules Multiplās Sklerozes diena 2017 
 
 

Pasaules Multiplās sklerozes diena - tā nav diena, kad tiek svinēta, kā svētku diena, kā priecīgs notikums, ka man ir MS, šī diena ir, lai visā pasaulē apvienotos cilvēki kam ir šī slimība, gan līdzcilvēki un atbalstītāji, lai mēs varētu apkārtējiem pastāstīt, informēt, arī izglītot, kas tad īsti ir Multiplā skleroze, lai pie simptomiem, kas raksturīgi šai diagnozei, laicīgi meklētu ārstu un vērstos pēc padoma un palīdzības, lai savlaicīgi varētu diagnosticēt šīs slimības esamību vai neesamību.

2017.gada 31.maijā, plkst.12:00 Rīgā, Vidrižu ielā 1a, 3.stāvā notiks Pasaules Multiplās Sklerozes dienai veltīts pasākums „Dzīvo nevis Sadzīvo”. Pasākumā tiek aicināti multiplās sklerozes skartie un viņu tuvinieki, kā arī tie kuri vēlētos uzzināt vairāk par multiplo (izkaisīto) sklerozi un tās aktualitātēm. Piedalīšanās un konsultācijas ir par brīvu!
 
Viens no lielākajiem izaicinājumiem cilvēkiem, kurus ir skārusi Multiplā (Izkaisītā) skleroze ir tās neredzamie simptomi. 
 
  • Pastāstīsim par Multiplās sklerozes saslimšanu un tās attīstību. 
  • Skaidrosim par saslimšanas simptomiem un kā rīkoties arī ja saslimšana skārusi tavu paziņu vai tuvinieku.
  • Iepazīstināsim ar dažādiem palīglīdzekļiem, kas palīdzēs izjust, kādas ir sajūtas sadzīvojot ar šo diagnozi un tās simptomiem ikdienā, piemēram, neskaidra redze, smagas kājas, nejūtīgums u.c. 
  • Līdzi nešanai ir paredzēta lasāmviela.  
 
Aktivitāti rīko Latvijas Multplās Sklerozes Asociācija sadarbībā ar Rīgas Sociālā dienesta dienas centru "Rīdzene".
 
Papildus uzziņām: Ineta +37129864669 e-pasts:  
 
Atvērt mobilās ierīcēs QR kods 
 
 
 
Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
6 + 8 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs