Nūjošanas un Ģimeņu Sporta Festivāls Vakarbuļļu pludmalē


Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) aicina piedalīties nūjošanas un ģimeņu sporta festivālā, kas notiks 5. oktobrī Rīgā, Vakarbuļļu pludmalē. Festivālā noteiks labākos nūjotājus dažādās vecuma grupās un aktīvākās ģimenes. Piedalīšanās festivālā ir par brīvu! Festivāla laikā par brīvu varēs arī iznomāt nūjas. Pieteikties dalībai var arī iepriekš līdz 3. oktobrim.
 
Pieredzējuši nūjotāji mērosies spēkiem ātrumpārgājienā 5km vai 10km distancē (vērtējums atsevišķi sievietēm un vīriešiem 3 vecuma grupās), bet iesācēji tiek aicināti piedalīties pārgājienā bez laika kontroles. Īpašas balvas paredzētas nūjotāju komandām. Visiem interesentiem būs iespēja saņemt atbildes uz jautājumiem par nūjošanu, kā arī apgūt vai uzlabot nūjošanas tehniku LTSA sertificētu instruktoru vadībā. Uz pasākuma laiku būs iespējams arī bez maksas (pret personas apliecinošu dokumentu) iznomāt nūjas.
 
Festivālā īpaši aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem, jo pasākuma programmā ietvertas dažādas stafetes un aktivitātes, kas jāveic visai ģimenei kopā un kas piemērotas jebkuram vecumam un fiziskās sagatavotības līmenim. Pasākuma organizatori ir sarūpējuši dāvanas un balvas veiklākajiem, ātrākajiem, atraktīvākajiem dalībniekiem, un, kuplākajai ģimenei.
 
 
FESTIVĀLA PROGRAMMA

11.00 Dalībnieku reģistrācija
12.00 Festivāla atklāšana
 
1. Nūjotājiem
12.10 Kopīga iesildīšanās,
12.15 – 12.45 Nūjošanas apmācība,
12.30 Starts 10 km distancei (ar laika kontroli),
12.35 Starts 5 km distancei (ar laika kontroli),
12.45 Starts pārgājienam nūjotājiem (bez laika kontroles) un staigāšana grupai (bez nūjām),
 
15.00 Apbalvošana un noslēgums (izloze, tēja)
- Lielākā komanda;
- Stilīgākā komanda;
- Atraktīvākā komanda;
- Komanda, kas uz festivālu mērojusi tālāko ceļu.
 
 
2. Ģimenēm
12.20 Sacensības, stafetes, spēles un aktivitātes visai ģimenei,
 
15.00 Apbalvošana un noslēgums (izloze, tēja)
- Kuplākā ģimene;
- Atraktīvākā ģimene;
- Stiprākā ģimene;
- Ātrākā ģimene;
- Veiklākā ģimene;
 
 
 
Reģistrēties var aizpildot pieteikuma anketas – atsevišķi ģimeņu sporta festivālam un nūjošanas festivālam un nosūtot tās uz e-pastu  vai LTSA birojā Vaļņu ielā 32, 513. Ist., Rīga, LV-1050. Pieteikties varēs arī sacensību dienā, 60 minūtes pirms festivāla sākuma. Ģimeņu komandās jābūt vismaz vienam pieaugušajam!
 
 
Pieteikumi tiek gaidīti līdz 3.oktobrim plkst. 17.00!
 
 
Papildus uzziņām par sporta spēlēm var uzzināt sazinoties ar LTSA, tālruņi: 67226215; 29412801, e-pasts:  vai internetā: www.sportsvisiem.lv.
 
Latvijas Tautas sporta asociācija






Bilde ©
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 6 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs