Piedalies ar savu ideju Google zinātnes konkursā jauniešiem 2013


Ja esi jaunietis un vēlies mainīt pasauli, tad tagad ir Tava iespēja. Ir izsludināts ideju konkurss jauniešiem no 13 līdz 18 gadiem visā pasaulē Google Science Fair-2013. Šim konkursam ir izveidota interneta vietne, kas ļauj tiešsaistē līdz 2013. gada 30. aprīlim pieteikt savu ideju. Lai sāktu, viss kas ir nepieciešams ir Google e-pasta konts.
 
Lai īstenotu savu ideju ir jāveic četri soļi:

A
- Jāreģistrējas.
Reģistrējoties ir jānorāda savs vārds, vecums, un valsts, un jūs tad esat gatavi sākt. (Ja Tevi uzaicinās pievienoties komandai, Tev būs nepieciešama arī tavas komanda kods). 

B- Saņemt piekrišanu.
Taviem vecākiem vai aizbildnim būs jāsniedz sava piekrišana, lai Tu varētu piedalīties Google Science Fair-2013. Tas ir vienkārši: viņi var darīt to pa e-pastu, faksu, vai pastu.

C-Iesniegt projektu.
Aizpildi projekta paneļa info. Neuztraucieties, Tev tiks sniegta palīdzība. Un pat ja Tu vēl nevēlēsies iesniegti, varēsi saglabāt sava pieteikuma rediģēšanu tieši līdz termiņa beigām 2013. gada 30. aprīlim.

D- Apstiprināt pieteikumu.
Vai esi pabeidzis pieteikumu? Vai esi to divreiz pārbaudījis? Lieliski! Laiks, iesniegt savu projektu. Apsveicam Tevi par izdarīto darbu.





Google Science Fair-2013 partneri

 CERN  LEGO®  National Geographic  Scientific American 







Bilde ©

Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
6 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs