Kampaņas “Par dzīvību” ietvaros Rīgā uzstāda informatīvās teltis


Rīgā, 15. un 16. septembrī no plkst. 9.00 – 18.00 dažādās vietās (Vērmanes dārzā, Kronvalda parkā u.c.) tiks uzstādītas informatīvās teltis, kurās krīzes grūtniecības centra speciālisti informēs garāmgājējus un interesentus par notiekošo kampaņu, tiks izdalīta arī informācija par grūtniecību, bērna attīstību mātes vēderā, kā arī sniegta informācija, kur griezties pēc palīdzības sievietēm, kuras nonākušas krīzes situācijā – nevēlas paturēt bērniņu un apsver domu par abortu, kā arī sievietēm, kuras jau abortu ir veikušas. Šajās vietās būs arī iespēja pieteikties uz konsultācijām pie dažādiem krīzes grūtniecības centra speciālistiem.

15. septembrī informatīvās teltis tiks uzstādītas Vērmanes dārzā - Bībeles svētku ietvaros, kā arī Kronvalda parkā pie Kongresu nama un iepretim Ministru kabinetam pie katedrāles, savukārt 16. septembrī teltis atradīsies divās vietās – Kronvalda parkā un iepretim Ministru kabinetam.

Ne vienmēr bērniņa pieteikšanās ģimenē vai sievietes uzzināšana par grūtniecības iestāšanos atnes patīkamas un pozitīvas emocijas. Arvien biežāk Latvijā notiek tieši pretējais – ziņa par iestājušos grūtniecību atnes bailes, izmisumu, nemieru, un, kā liecina statistika, dienā Latvijā 27 šādas grūtniecības tiek pārtrauktas mākslīgi, tā arī nedodot iespēju šiem mazuļiem ievilkt pirmo elpu. Iemesli un cēloņi, kādēļ sievietes Latvijā izvēlas spert šo neatgriezenisko soli – veikt abortu, ir dažādi. Finansiālas grūtības, psiholoģisks spiediens, neticība saviem spēkiem, neizglītotība, – tie ir tikai daži no tiem.

Tieši tādēļ kampaņas „Par dzīvību" ietvaros, kuras mērķis nav panākt abortu aizliegumu, bet veicināt sabiedrības vērtību maiņu un izglītošanu, norisināsies daudzi izglītojoši un informatīvi pasākumi un konferences.

Kampaņas "Par dzīvību" rīkotāji:
*Grūtniecības krīzes centrs
*J.Čakstes demokrātijas un ilgtspējīgas attīstības biedrība
*Asociācija "Ģimene"
*Fonds "Moral Revolution"
*īsta mīlestība gaida
*Luterāņi dzīvībai
*Latvijas Ordeņu Brālība
*Latvijas nefrologu asociācija
*Nākotnes fonds u.c. Organizācijas un privātpersonas


Papildus uzziņām lasīt www.pardzivibu.lv.




Par Dzīvību





Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs