Bildes

Ņemot vērā aizvien pieaugošo iedzīvotāju interesi un nepieciešamību nodrošināties ar mācību grāmatām pirms jaunā mācību gada, Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne laikā no 28. augusta līdz 9. septembrim jau devīto gadu pēc kārtas rīko labdarības akciju „Grāmata no rokas – rokā".

Akcija tradicionāli sniedz iespēju skolēniem un topošajiem studentiem atnest savas iepriekšējo gadu mācību grāmatas, kuras turpmāk pašiem vairs nav nepieciešamas, kā arī vajadzības gadījumā apmainīt tās pret citiem uz vietas esošiem mācību līdzekļiem. Vienlaikus skolēni var saņemt grāmatas, neveicot to apmaiņu, - ja vien trūkstošie līdzekļi ir pieejami, tos iespējams saņemt neierobežotā skaitā.

Rīkojot akciju jau vairākus gadus pēc kārtas, organizatori ir pārliecinājušies, ka tās aktualitāte laika gaitā nav mazinājusies, tieši pretēji – ar katru gadu cilvēki arvien vairāk interesējas par akcijas norisi, lai gūtu iespēju saņemt iztrūkstošās mācību grāmatas. Ņemot vērā straujo mācību līdzekļu nomaiņu un sadārdzināšanos pēdējo gadu garumā, ir būtiski nodrošināt ar grāmatām kaut nelielu sabiedrības daļu.

Tāpat interesentiem akcijas norises laikā ir iespēja saņemt daiļliteratūru latviešu un krievu valodā, kā arī ziedot kancelejas piederumus un citus labā stāvoklī esošus skolas piederumus, kas pēc akcijas beigām tiks nogādāti Latvijas Sarkanā Krusta sociālajam centram „Kauguri" Jūrmalā.


No 28. augusta līdz 9. septembrim Latvijas Sarkanā Krusta telpās Rīgā, Šarlotes ielā 1b, konferenču zālē 3. stāvā.

* darba dienās (28. – 31. augusts, 3. – 7. septembris) no plkst. 12.00 – 18.00;
* sestdienās un svētdienās (1., 2., 8., 9. septembris) no plkst. 10.00 – 15.00.


Plašāk uzziņām skatīties www.lskj.lv vai rakstīt e-pastu .




Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne





Bilde ©


 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs