Bildes


Aicinājums uz draugu koncertu Haralda Sīmaņa atbalstam, kas notiks 1. augustā plkst. 19:00 Rīgā, Latvijas 1.rokkafejnīcas «Reiterna nams» lielajā zālē, notiks draugu koncerts Haralda Sīmaņa atbalstam.

Draugu atbalsts un līdzcilvēku palīdzība Haraldam Sīmanim šobrīd īpaši nepieciešama. Viņa ģimene pirms nedēļas palika bez pajumtes, kad no zibens spēriena nodega viņu māja Aronas pagastā. Koncerta laikā tiks vākti līdzekļi Sīmaņu ģimenes atbalstam, jo uguns ir paņēmusi māju, ikdienišķās sadzīves lietas un izpostījusi arī Haralda Sīmaņa studiju.

Koncertā piedalīsies Raimonda Vazdika, Zane Šmite, Ilze Grunte, Imants Daksis, Arnis Miltiņš, Uldis Kākulis, Elīna Līce. Dzejnieku saimi pārstāvēs Agita Draguna, Andris Petrovs un Arvīds Ulme. Par īpašu pārsteigumu būs parūpējušās jaunās dziedātājas Agita Gabranova un Alise Ketnere (Fox Lima). Koncertu vadīs Vislatvijas Dziesminieku Saieta 2012 vadītāji aktrise Aija Dzērve un dziesminieks Ēriks Pozemkovskis.

Joprojām turpinās arī palīdzības akcija, kuras laikā Sīmaņu ģimenei var ziedot ir pavisam praktiskas lietas – gultas diviem pieaugušajiem un diviem bērniem, vismaz četrus krēslus, galdu, skapi, dažādus plauktus, mēbeles bērniem (rakstāmgaldus, jo skolas laiks nav aiz kalniem), ledusskapi, gāzes plīti, kā arī veļas mašīnu. Ja jūs varat palīdzēt sagādāt šīs lietas un atvēlēt Sīmaņu ģimenei, lūdzu, sazinieties ar Endiju Štāli (mob. tālr. 26985596), kura palīdzēs saprast konkrētās vajadzības un arī gādās, lai mantas nokļūtu Madonas pusē.

Ziedot vienu latu Sīmaņu ģimenes atbalstam var arī piezvanot uz ziedojumu tālruni 90006589, tāpat ziedot var arī pārskaitot līdzekļus Latvijas Mūzikas atbalsta fondam:

Nodibinājums "LATVIJAS MŪZIKAS ATBALSTA FONDS"
Reģ. Nr. LV50008146971
VAS "Latvijas Hipotēku un zemes banka", LHZBLV22
Konts LVL:LV95LHZB2300194329001


Gaiši uzmundrinošais koncerts trešdien Reiterna namā būs arī savā ziņā Vislatvijas Dziesminieku Saieta 2012 ieskandināšana. Saiets notiks no 10. līdz 12. augustam Jaunpiebalgas novada «Lielkrūzēs», un tajā solījies muzicēt arī Haralds Sīmanis pats. Saieta trijās dienās izskanēs vairāki koncerti, tostarp koncerts bērniem, darbosies dziesmu un dziesmu gleznošanas meistardarbnīcas, notiks Dzejas kašķis. 11. augustā visi aicināti izmantot iespēju paviesoties arīdzan Jaunpiebalgas centrā, kur notiks izstāde-gadatirgus „Izvēlies Piebalgu!" un pulksten 14 koncertēs maestro Raimonds Pauls ar cermonijorķestri «Miers un Bērziņš».

Arī Vislatvijas Dziesminieku Saieta laikā turpināsim palīdzības akciju Haraldam Sīmanim.



Ilze Zveja
Tālrunis: 29140797
e-pasts:







Bilde ©Labadaba




 

Šeit komentāri ir liegti. Jaunus komentārus pievienot vairs nevar.

Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs