Bildes

Topošo un esošo vecāku skola: Jauno māmiņu (ģimeņu) klubs „Ligzdiņa" piedāvā nodarbības topošajiem un esošajiem vecākiem. Nodarbību mērķis ir palīdzēt sagatavoties ģimenes dzemdībām un jaunajiem pienākumiem, kas rodas līdz ar bērna piedzimšanu.

Nezināšana un bailes bieži traucē izbaudīt ģimenes dzemdību priekšrocības un nodrošināt labvēlīgu vidi bērna emocionālai un fiziskai attīstībai. Iegūstot nepieciešamās zināšanas gan par dzemdībām, gan bērniņa attīstību, gan vecāku pienākumiem, zūd arī satraukums, kas bieži ir traucēklis tam, lai bērniņa ienākšana ģimenē būtu priecīgs, gaidīts un izbaudīts notikums, turklāt ģimene kļūst vienotāka un palielinās spēja kopā pārvarēt dažādas ikdienas grūtības.
 
„Ligzdiņa" grupu nodarbībās un individuālajās konsultācijās tiek sniegtas nepieciešamās zināšanas un iemaņas, lai palīdzētu arī tēviem labāk apzināties jaunos pienākumus pret bērnu un māmiņu.

Nodarbībās aicināti piedalīties abi vecāki vai arī māmiņa kopā ar kādu uzticības personu. Lai piedalītos nodarbībās, ir nepieciešams iepriekš pieteikties, sazinoties ar tālr.nr. 67037583, 29365353 vai sūtot e-pastu .





Nodarbības vada sertificētas vecmātes un ārsti. Dalība nodarbībās un konsultācijas ir par brīvu.
 
 
Bildes


Nodarbībām nepieciešamo līdzekļu iegāde tiek finansēta Rīgas domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.




JMĢK Ligzdiņa


Atvērt ar mobilām ierīcēm QR kods









Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs