Bildes

2012. gada 9. jūnijā Arēnā Rīga notiks Baltijas Jauniešu festivāls, kuru rīko Baltijas valstu baznīcas sadarbībā ar Billija Grehema Evaņģēlisko asociāciju (BGEA). Baltijas Jauniešu festivāla mērķis ir aizsniegt tūkstošiem Latvijas, Lietuvas un Igaunijas jauniešu ar Evaņģēlija vēsti jauniešu mūzikas koncerta ietvaros. BGEA asociācijai ir plaša pieredze jauniešu festivālu rīkošanā ASV un Kanādā, bet festivāls Rīgā būs pirmais BGEA rīkotais jauniešu mūzikas festivāls Eiropā. Tomēr šis nav tikai mūzikas festivāls, bet iespēja vienoties visai Latvijas kristīgajai sabiedrībai, lai aizsniegtu un uzrunātu jauniešus viņiem saprotamā mūzikas valodā.

Šā gada februārī ir atklāta Baltijas Jauniešu festivāla mājaslapa – www.byf2012.lv! Tajā varat uzzināt vairāk par festivāla norisi un programmu, par mūziķiem, kas piedalīsies festivālā, kā arī iesaistīties jauniešiem paredzētajās aktivitātēs. Mājaslapā drīzumā būs iespējams arī tiešsaistē rezervēt savu vietu Arēnā Rīga un uzzināt visu par autobusu pasūtīšanas iespējām draudzēm.

Aicinām jūs sekot līdzi festivāla aktualitātēm arī sociālajos medijos: Twitter (@BalticYouthFest), Facebook (BalticYouthFestival) un Draugiem.lv (Baltijas Jauniešu festivāls). Tā ir tava iespēja padot tālāk festivāla ziņas - piedalies pats un iesaki draugiem!





Baltijas Jauniešu festivāls











Bilde ©



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs